Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från april 30, 2013

Senaste gruppträffen på Itrim

Igår så var jag på gruppträff 9 i ordningen på Itrim. Som vanligt alltid trevligt att träffa ens gruppmedlemmar. Visst man kanske har mer gemensamt med vissa och man kan ju inte älska alla :-) Men jag måste säga att likeability:n i gruppen är väldigt hög och vi delar med oss utav våra erfarenheter. Igår var det också några från andra grupper men nu gör det ju inte lika mycket för nu har man pejling på vem som faktiskt tillhör ens grupp. Dock en ny medlem i Bästa Måndagsgruppen igår och nu är min fb-grupp uppe i 10 medlemmar som kan stötta och peppa varandra.
Gårdagens samtalsämne var "Risksituationer" vilket var ett bra ämne för mig just nu. Som jag skrivet som är ju kostbiten den första jag tappar vid stress och trötthet vilket inte är bra. Varken för min kropp eller knopp. Så kändes bra att prata igenom det hela med gruppen, skriva ner i övningsboken och reflektera. Nu känner jag mig mer övetygad än någonsin om min nya strategi är den rätta för mig och fokusen är tillbaka…

Överraskning i posten

Fick en överraskning idag med Posten eller om vi ska vara tekniska maken hämtade lilla paketet på ICA :-) Det var en massa Reztart bars i olika smaker. Så nu ska här utvärderas bars plus att coachen får tar med till tjejerna i vårt VIP-tält på torsdag när Vår ruset går av stapeln.

Vad kan det vara?
Men Posten vad har ni emot mig? Varenda paket det senaste året har varit trasigt...
Wow tack så mycket Maria på Reztart! 
Snygg förpackning som jag tror tilltalar framför allt tjejer vilket inte brukar vara fallet med så många bars

Spoons soppor rekommenderas!

Igår testades den sista soppan utav tre från Spoons. Då har maken och jag testat: tomatsoppa, palsternackssoppa och grön ärtsoppa. Den absoluta favoriten utan tvekan var palsternackan. Wow så god den var!!! Stark konkurrent till den goda morotssoppan jag lagade själv häromveckan. Du hade lätt kunnat köpa den och bjudit den kräsnaste matgästen på tillsammans med tex ett gott bröd. Du hade fått massvis utav beröm. Tyvärr verkar den inte finnas i sortimentet längre :-(

En annan favorit var tomatsoppan men vi föredrog den kall efter ett serveringstips på Spoons hemsidan. Kan nog bli ännu godare om vi hade kryddat lite extra med fräscha färska kryddor och om vi suttit på uteplatsen i strålande sol. Blev liksom inte samma effekt huttrandes i soffan med altandörren öppen :-) Den gröna ärtsoppan var också helt okej men hade nog vunnit på om jag testat serveringstipset med stekt fläsk till.

Både jag och maken blev helt sålda så vi kommer köpa hem Butternutsoppan för den verkar vara en god kand…

Dagens motto