Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från maj 1, 2013

Test utav Vitargo-bars

Vid vårt senaste träningstillfälle inför Vår Ruset så hade Andmotion så snällt skickat proteinbars för oss att testa. Jag fick möjligheten att prova alla de fyra smakerna: Även om jag helst äter bars med minimalt socker och tillsatser så skulle jag ju ljuga om inte andra bars också slinker ner. Min favorit blev denna: http://andmotion.se/endurance-bar-65g-cruncy-caramel/p/10523. Väldigt söt men med tuggmotstånd och crunch samt att mättnadskänslan varade länge.

Denna http://andmotion.se/complete-bar-65g-chocolate-caramel/p/10525 kändes mest som att äta ett vanligt choklad. Vilket inte kändes så bra för mig personligen då jag var ute efter energi i samband med träning - nu kändes det mest som att äta snask framför TV:n... Vanilj-baren och choklad-baren var helt okej att käka. Kanske lite torra men det brukar just den typen av bar vara. Så beroende på vad just du är ute efter inför och efter träning så kan det ju vara värt att testa Vitargo!

Denna rekommenderar jag!

Vi har varit duktiga...

... i trädgården idag - jag och maken. Gräsmattan klippt, göd och vattnad, allt ogräs borta, nya fina blommor, sallad och kryddor planterade. Nu korvgrillning i solen. Life is good!
Persilja, mynta och citronmeliss
Massvis av salladssorter 
Myseblommor 
Fint på framsidan

Jag behöver tips på matpaj!

Kom igen där ute jag behöver lite av era tips. På fredag är planen att jag ska laga en paj till middag allt enligt veckoplaneringen och min nya hobby matlagning. Yes det håller i sig och I like it! Naturligtvis ska jag testa den senaste pajmixen från Blending Bliss som vi fick till ett av våra gemensamma träningstillfällen inför Vår Ruset. Stort tack för det! Men vad ska jag fylla pajskalet med?
Funderar på något med kyckling vilket jag har hemma. Ägg finns alltid så vad mer behöver jag köpa för att få till en smaskig paj till fredagsmyset? Alla tips är varmt välkomna men gärna enkla tips som inte kräver 100 ingredienser. Men naturligtvis ska det vara gott :-) Förresten kom på att jag har ju två mixer till att testa. Gojipistage som nog får bli nästa helgsprojekt känner jag. Och chokladmixen har jag redan planerat inför min Mellofest den 18 maj. Funderar på små mumsbitar utav kärleksmums which I love!

Dagens motto