Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från maj 7, 2013

Ooops I did it again...

Igår efter jobb gick jag förbi Krizi i Lund och fick ett infall. Maken och jag har ju pratat om att vi ville ha nya fina outfits till vår gemensamma födelsedagsfest i juni. Tänkte ja men jag går inom och ser om underbara Suzanne (som äger butikerna) är på plats så kanske hon kan tipsa mig om när jag ska shoppa. Till exempel har hon fått in mycket fint nu eller kommer det om några veckor. Vill ju ha mycket att välja på :-)

Och voila hon var på plats! Alltid lika serviceminded och hjälpsam. Kolla bara här hur hon har varit min räddare i nöden: http://www.butterflytina.com/2011/11/varldens-basta-service.html och http://www.butterflytina.com/2012/06/svart-svart-svart.html. Har aldrig blivit missnöjd med ett köp snarare tvärtom jag använder kläderna tills de inte bör visas ute bland folk längre :-) Och efter provat lite olika av hennes förslag föll beslutet på en klänning från Bitte Rai Kand.

Okej hade haft färg i åtanke men det blev en svart linneklänning (se startsidan på översta länken …

Vilken är godast?

Maken och jag har tuggat och tuggat Bounce. Herr Jensen är inte lika kräsen som frugan och gillar pecan och valnöt vilket frugan inte gör därför gillar han alla. Så honom har ni inte mycket nytta av :-) Fru Jensen däremot har några solklara favoriter och några som skickas åt makens håll... Ultimata favoriten är Coconut & Macademia men så älskar jag ju både kokos och nöten. Denna är farligt god och liknar nästan en Delicato fast med good stuff i sig.

Två andra favoriter är Almond och Peanut - lagom sega, vara länge och goda nötter. Lite längre ner på listan kommer Fudge Walnut vilket jag trodde ska bli min favorit. Men den är lite torr jämfört med de andra plus valnötter är inte så goda tycker jag.. Fast ändå helt okej så jag tackar ju inte nej. Näst sist hamnar Spirulina & Ginseng som är lite för "grön" i smaken för mig och sist hamnar Cashew & Pecan men det beror nog enbart på att jag inte gillar pecansmaken. Vilken är din favorit?

Blå, gul och orange = yes, lil…