Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från maj 11, 2013

Dagens träning

Imorse var jag på Studio S redan vid kvart i 9. Skulle inte köra mitt cirkelpass förrän kl 10.10 men ville hinna med lite egen träning innan. Satte upp alla stationer med lite olika goodies tex kettlebells, pilatesboll, TRX, medicinboll och stegen. Vet ju inte hur dessa passen brukar köras men jag gör på mitt sätt :-) Så det blev 12 stationer med varierande övningar såsom burpees, marklyft, svingar, stegkombinationer, ball slams. Upplägget: kort introduktion, uppvärmning och sen blev det tre varv a la 1 minut aktiv och 15 sek vila/byte för att avslutas med stretch.

Dagens egna träning blev 10 min rodd, lite pinne, marklyft, framsida lår, svingar, latsdrag, bröst, biceps och triceps. Plus 40 min på löpbandet efter cirkelpass för att jaga steg. Efter en dusch så körde jag hem väldigt nöjd. Och jag tror cirkeldeltagarna blev nöjda också - det vart i alla fall vad de sa när de lämnade salen. By the way det är ju här på Studio S i Staffanstorp som jag ska hålla min föreläsning nästa onsdag…

Jag kan vara med!

Tjoho jag har fixat så jag kan vara med på Actic Training Day Outdoor Edition den 6 juni i Skrylle! Så kul och jag ser redan fram emot det jättemycket. Får bara ha lite tålamod och invänta mer information :-) Men nu till Studio S för egen träning i gymmet samt hålla i ett cirkelpass. Bilen är packad med lite kuligheter såsom TRX:en.