Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från maj 13, 2013

Jag är HELNÖJD!

Ikväll har jag varit på den tioende gruppträffen på Itrim. Har 100% närvaro än så länge och planen är att hålla den statistiken. Jag tror nämligen att detta kommer vara en del utav min framgång så jag gör allt för att prioritera dessa tillfällena. Invägningen idag gick väldigt bra. Nej jag har inte gått ner mer men det är det jag är nöjd med :-) Jag ligger stabilt på 77 kilo men fettprocenten går ner och musklerna ökar. Inte mycket men dock. Märker dock att jag är tightare i kroppen.
Är också otroligt nöjd med att jag är sticking to the program dvs mitt facit. Jag har inte rört socker  a la godis, kakor, choklad, läsk eller vad det nu kan vara under detta året. Och det ska jag fortsätta med! Jag tränar som jag ska och ökar på styrkedelen. Jag går mina steg och framför allt jag jobbar med knoppen dagligen. Varför, hur, vad, när etc. Noterar, analyserar och förändrar. Jag håller mig till min kalorinivå och gör mitt bästa för att de ska vara så nyttiga som möjligt dvs hellre grönsaker ä…

Folkfest i Skåne

Festligheterna här i Skåne har redan börjat inför the grand final på lördag. Tänker du går på något utav det? Jag svänger nog förbi den internationella food market på Mårtenstorget under veckan. Hade jättegärna varit med på zumban på lördag men då är jag busy med mina egna festförberedelser. Ska ju bjuda 12 andra tjejer på Mello-fest på lördag! Kul!!!

Så denna veckan blir lite busy med gruppträff med Itrim ikväll, föreläsning på onsdag, kettlebells på torsdag och där emellan handla, fixa mat och duka fint. Tur jag har en snäll make som fixar städningen!!! Och by the way känner mig väldigt hedrad att Eurovision kör fjärilstema i år till min ära! Tack Christer :-)

Kolla här på alla aktiviteter:
Lund
Malmö