Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från maj 16, 2013

Stolt Tina idag

Imorse kl 07 infann jag mig på Fitness24seven för veckans PT-pass med Katarina. Efter en kulig uppvärmning med knäböj, crunches, boxslag och kickar så var det dags för rörligheten. Och nu börjar jag känna att det ger resultat. Är fortfarande jättestel och har korta muskler i lår och höft but I am getting there. Sakta med säkert och jag måste göra mer själv hemma.

Så idag blev det även lite fotosession på de olika övningarna så jag vet hur jag ska göra samt nästa vecka ska jag får ett gäng med rörlighetsövningar att göra hemma. Och nu bloggerskan Jensen ska du göra din hemläxa annars åker dina mål åt pipsvängen! Alltid bra med bilder för dels ser man hur man gör men dels också att jämföra med dvs före och efter övningarna.

Massvis med utfall och knäböj på det och sedan dags för veckans kuligheter. Dagens vad en modiferad "Cindy" på 12 minuter. Den egentliga a la crossfiten är 5 pullups (ungerfär: häng dinglandes i ett räcke och dra upp din egna kroppsvikt), 10 armhävningar oc…

Stolt föreläsare är jag!

Igårkväll var det ju dags för min föreläsning om min hälsoresa på Studio S i Staffanstorp. Tog på mig min nya fina klänning för att få lite självförtroende. För visst hjälper det att känna sig fin om man ska stå i blickfånget? Var på plats i god tid för att testa tekniken. Sånt brukar ju alltid strular bara för att det kan men igår var det bara att koppla på sladdarna så vart det klart. Smidigt!
Lite pirrig i magen för det är ju allt lite nervös att vara så personligt utelämnad som jag faktiskt är under dessa föreläsning. Ja även i bloggen :-) En efter en började de anmälda droppa in. Några kändisar och några främlingar så det blev en härlig mix utav kända och okända ansikte. Till sist blev det cirka 30 personer i salen vilket jag inte hade förväntat mig men det var ju kul.
Under en timme pratade jag om hur mitt sockerberoende har påverkat mig ända sedan barnsben och att träning aldrig har varit en naturlig del i mitt liv. Jag skolkade ju så ofta det bara gick från skolgympan. Och sa…

Hur ska man stå?

Hjälp nu en kvinna som jobbar med sin kroppsuppfattning... Hur ska man egentligen modella framför kameran så det blir liksom till ens fördel utan att det ser konstigt ut if you know what I mean :-) Känner mig oftast väldigt tafatt framför kameran då jag i så många år gjort allt för att undvika den. Stelnar till och sen ska jag försöka slappna av i någon pose men oftast känns det så tillgjort. Hur ska man stå med benen, vända sidan till lite, armar nere eller i sidan eller bara en? Ja lär mig nu din bästa fotopose!!!

Blir alltid så här - rakt upp och ner
Eller en hand i sidan och en lite klo-aktigt ner :-)
Eller båda i sidan men det ser väl inte så naturligt ut?
Lite trix men ändå inget bra
Hilfe bitte!