Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från maj 20, 2013

Och faktiskt ännu mera test

För det väntade nämligen två paket på mig på Posten i fredags. Det andra var Loppi Blogbag! Något nytt för mig men tack så mycket! Paketet innehöll: Mildas receptbok och receptapp för säsongens bästa bakning (inte riktigt för mig), Barnängens ny duschserie Shower + Lotion (JA luktade jättegott och perfekt för en torris som mig), Arlas Apetina® Creamy Block (ost som inte behöver vara kyld - spännande), Coops grillsåser i smakerna BBQ Hickory och BBQ Chipotle (mums ska bli spännande att testa i sommar) och till sist Nicke Nyfiken kit (perfekt för vår barn på besök leklåda). Så låt testet börja!

Här ska testas

Hämtade ut ett paket i fredags och i det låg det bars och smoothie från Nutrilett. Bland annat de nya smakerna blåbär och cappucino sötade med Stevia. Så dessa får man väl undersöka.

Lottas fröknäckerecept

Här kommer receptet på frökexen från världens bästa L8!!!

1/2 dl solrosfrö
1/2 dl pumpafrö
2 dl majsmjöl (om det ska vara glutenfritt) eller fullkornsmjöl eller grahamsmjöl
1 dl vita o svarta sesamfrön
1 dl linfrö
2 dl kokhett vatten
1/2 dl rapsolja
Flingsalt efter smak

Ugn 200 grader

Grovhacka solrosfrö o pumpafröBlanda de torra ingredienserna i en bunke o tillsätt vatten o olja. Blanda till en slät smet, som blir ganska kladdig.Kavla ut degen på ett bakplåtspapper! Kladdigt värre men ta extra mjöl så går det lättare!Markera hur stora bitar du vill ha o strö över önskad mängd flingsalt.In i mitten av ugnen ca 15 min eller håll koll, för jag gillar mina på gränsen till brända!!Förvaras torrt!