Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från maj 21, 2013

Here we go again...

Fick ett meddelande på min mobil idag när jag var i skolan. Nämligen från Itrim Lund. Med tanke på dramat sist så ville Monica meddela mig att min hälsocoach Caroline har slutat. Inte för att jag har ett möte bokat i närtid. Jag var ju där i fredags och gick strålande glad därifrån. Vet faktiskt inte om jag ska skratta eller gråta som man säger. Känns ju inte bra på något sätt för det får ju mig att undra om Therese som är vår gruppcoach kommer stanna...

Å andra sidan så känner jag mig ju just nu stark men allt sådant kan ju ändra sig. Det vet jag av erfarenhet. Undrar också hur det kommer gå med alla grupper och samtal för med färre människor som ska "ta hand om oss" Itrimmare så påverkas ju kvalitén. Dvs hur många samtal/människor/träffar kan man rimligen hinna med på ett bra sätt. Naturligtvis antar jag att man rekryterar in nya coacher som kan stötta oss medlemmar. Fast sådant kan ju ta tid.

Åter igen detta handlar så mycket om förtroende och tillit i sådana här situatio…

Mer till #teammalmövårruset

Paketen keeps coming and coming... Idag hämtade jag ut det sista till #teammalmövårruset. Nämligen proteinbars från Svensk hälsokost.se i smakerna choklad och lakrits. Perfekt tajming för imorgon träffar jag de härliga tjejerna för ett avslutande träningspass samt filminspelning. Då blir det lite goodies till dem i form utav tröjorna från Mindmoves samt dessa barsen. Det lönar sig att ha mig som slavdrivare :-)