Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från maj 23, 2013

Jag vill men...

... jag lyckades hejda mig att anmäla mig till detta underbara träningseventet. Ska ju lära mig det där med balans och lagom mängd aktiviteter för denna bloggerskan. Och det är bara att inse att min höst kommer vara full med träningskuligheter ändå. Den 17 augusti är det TRX-utbildningen i Malmö och dagen efter bidde det Trigger Point Therapy istället för TRX Group. Spännande!!!

Men det är ju inte slut där för sen har jag 3 Spartan utbildningar/certifieringar kvar. Den 24 augusti (helgen efter TRXen) så ska jag till Motala för att gå Mixed-utbildningen och den 19 oktober upp till samma stad för Bulgarian Bags. I november är det dags för the grand final och kettlebellscertet den 16:de och 17:de. Åter igen i Motala.

Så nej det går ingen nöd på mig vad det gäller träning och utmaningar och därför får jag bromsa mig själv. Fast det sitter långt inne. Är det nu när jag är 40 år som jag börjar bli klok eller är det den där mentala träningen som ger resultat...

Rörlighet var det...

Idag fick jag mitt nya rörlighetsprogram utav PT-Katarina som jag hade efterfrågat. Massa olika övningar som jag kan varva med. Ser ju stor skillnad på vad jag kan åstadkomma när jag gjort dessa övningarna (kommer fler bilder från dagens pass senare). Till exempel knäböj, utfall, kettlebells och lyft. Så det är min motivation!!! Det vill säga jag måste öva på detta om jag ska vara förberedd för höstens alla äventyr...
Okej nu har jag det och nu ska det utföras också...


Ångest...

Lika glad som jag var igår att ostretchig löparjacka i L kunde knäppas lika mycket ångest har jag idag. Anledningen mail från Studio S om instruktörskläder (linne och överdragsbyxa)... "Det är vanliga storlekar som gäller, dvs XS, S, M, L, XL och de är normala i storlekarna." Jaha men vad är det då och vad passar denna kroppen?