Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från maj 26, 2013

Jag är 5 pinnar!

Jisses vad jag behövde den här helgen! Maken och jag brukar prata om hur trötta vi är utifrån pinnar. Ni vet som batteritiden på en mobil - hur många pinnar är kvar tills den behöver laddas? Innan helgen så var där knappt en halv pinne kvar på bloggerskan. Men nu så är det 5 pinnar. Jag är fullt laddad och redo att köra på igen.
Jag har fått egen tid utan en massa måste eller tider att passa. Jag har myst med maken, jag har suttit i soffan på rumpan och filosoferat, jag har planerat maten för nästa vecka, jag har hunnit i kapp med alla mail/bloggkommentarer,/fbsvar, jag har skickat in #teammalmös tävlingsbidrag i stadskampen, jag har myst med hunden Max, jag har tränat och varit ute i friska luften, maken och jag har fixat med vår fest, jag har ätit bra mat och sovit gott. Skönt och välbehövligt efter några hektiska veckor.
Nya lakan inhandlades...

Någon som vill med?

I fredags anmälde jag mig också till "Öppet Hus" på Itrim Lund som är nu på torsdag. Jag vill nämligen gå på föreläsningen med grundaren Birgitta Thörn. Hade gärna varit med på träningen också men hittade ingen vikarie till mitt kettlebellspass. Jag får lov att ta med en gäst så därför undrar jag - någon därute som vill med?
Så här står det om kvällen:

"Öppet hus på Itrim i Lund torsdagen 30 maj

Torsdag den 30:e maj kommer att vara fulltecknad med massor av roliga aktiviteter på centret. Under dagen kommer det att vara öppethus mellan 15:00 och 20:00.

Efter kl 15:00 kommer Birgitta Thörn, som grundade Itrim, att finnas på plats på centret. Hon kommer att hålla en föreläsning på centret kl 17:00. Efteråt kommer det också finnas möjlighet att träffa henne för att ställa frågor.

Under kvällen kommer följande att ske på centret:
• Föreläsning med Birgitta Thörn kl 17:00
• Gemensam träning i cirkeln kl 18:30
• Provsmak
• Tävlingar med fina priser
• Utställare
• Goodibag

Ni k…