Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från juni 3, 2013

Och dagens outfit...

Vart ju bara tvungen att visa att det enda som vart svart i dagens outfit är modeaccessoaren kallad stegräknare...

Dagens glädjeskutt!

Togs imorse är jag insåg att kontorsstolen måste ställas om. Det vill säga att armstöden inte gav så mycket stöd längre... Utan måste flyttas in ytterligare och numera går det inte att flytta dem längre in. Voila min rumpa/lår får plats i en vanlig kontorsstol! Ärligt talat jag var tvungen att göra ett litet glädjeskutt för det har aldrig tidigare hänt!!!

Utvärdering utav Nutrilett

För en tid sedan fick jag ett paket hemskickat för att prova Nutriletts senaste utbud. Och nu är alla smaker testade och jag är positivt överraskad. Helt ärligt tycker jag ju fortfarande att riktig bra mat är bästa alternativet. Men ibland vill man ha lite koll på kalorierna eller är på språng och då är det suveränt att ha schyssta alternativ med sig.

Dessa nya produkterna har mindre socker i sig och det märks i smaken men enbart till det positiva enligt mig. Barsen har ett tunt lager utav mörk choklad, lagom sega och rätt så neutral smak. Nästan så blåbär är för neutral. Dock är det en mer vuxen smak på dessa barsen som jag gillar dvs det blir inte för sötsliskigt. Och även om jag inte dricker kaffe eller gillar smaken så kan jag tänka mig fler cappucinobars!

Smoothiesarna är helt okej i smaken och fräscha tycker jag. Det är vad det är helt enkelt :-) Men dessa är i toppen utav denna typen av kategorier så jag kommer köpa ur detta sortimentet i fortsättningen. Gillar också att man sli…