Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från juni 5, 2013

Kasta 6 kilo rakt upp...

Imorse kl 07.00 så vart det pass med PT-Katarina som gällde. Klockan på 06, upp fixa iordning, äta ett ägg, pussa på maken och ge sig iväg. Oerhört skönt att gå igenom central Lund så där lite i sju när solen skiner, fåglarna kvittrar och det är nästan ingen annan ute. Skön start på dagen helt enkelt.

Väl inne på gymmet så var det funktionella lekrummet som gällde. Idag stod inga läskigheter på schemat men fortfarande de där rörlighetsövningarna. Det börja ta sig men jag har en bra bit kvar. Det enda jag kan göra är att bita ihop och fortsätta annars kommer jag inte se någon utveckling.

Dagens uppvärmning bestod utav utfall med sidrotation, björngång och crunches. Massa rörlighet på det framförallt för höfter och ben. Det känns rejält och ibland glömmer jag nästan att andas. Men efteråt är det så skönt och jag ser så stor skillnad på tex mina utfall att jag bli helt varm inombords när jag tänker på det. Glad att jag fokuserar på det jag behöver mest även om det inte är det allra rolig…

Check på alla dem

Är varken lärare eller ingenjör men har ett stillsittande jobb framför datorn. Och i mitt tidigare jobb var det oerhört stressigt tempo, reste jag jämt och i olika tidszoner. Vilket innebär väldigt oregelbundna tider, utemat jämt, träningstillfällena är få och frestelser överallt.

Vilka kan orsaker kan du se till din övervikt pga jobb?
http://www.expressen.se/halsa/larare-och-ingenjorer-blir-lattare-overviktiga/

Överväldigad!!!

Bästa L8 har varit på mig att jag skulle uppdatera min profilbild på fejjan. Har ju haft samma i hundra år så det var kanske dags. Förresten samma som jag har här... Kanske måste trixa här inne också då eller? Jaja jag tänkte jag tar det senaste foto vilket var det som jag postade igår: http://www.butterflytina.com/2013/06/motsatsen-till-gardagens-outfit.html

Så länge sedan jag gjorde det så jag blev lite vilse. Första steget är ju att ladda upp bilden sedan beskära och spara den som profilbild. Vad jag missade medan jag fixade med bilden var att andra kunde ju se den och helt plötsligt fick jag en massa fina kommentarer och gilla på bilden.

Fattar fortfarande inte riktigt var bilden har hamnat för man ser den inte på min sida eller bland fotona. Oavsett jag har aldrig fått så många gilla eller kommentarer på något jag har postat på facebook så känner mig lite överväldigad. Och då på ett positivt sätt självklart :-)

STORT TACK till alla er därute som tog er tiden att ge mig bästa pepp…