Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från juni 6, 2013

Firade Sverige med träning!

Lite slut i rutan slösurfar jag nu i soffan. Visserligen har vi sol på uteplatsen men jag tror jag har fått en liten överdos efter att ha spenderat nästan 8 timmar i stekande sol. Smorde in mig men glömde visst baksidan utav vaderna... Jaja smällar man får ta när man har kul ute i Skrylle och på Actic Training Day.

Gick och la mig i tid igår så när klockan ringde 07.00 så var det faktiskt inga större bekymmer att kliva upp. Hade ju en kulig dag att se fram emot! Fixa iordning sig och på med träningsoutfiten. Dagen till ära hade jag mig till ett svart och rosa tema :-) Lite ägg i magen, packa det sista i ryggan och sedan iväg för att hämta Camilla.

Såg verkligen fram emot att spendera dagen med henne för det är en go och glad tjej som är lätt att prata med. Vi känner inte varandra jättenära men har lärt känna varandra genom Itrim, våra bloggar och att hon var en av de underbara tjejerna i #teammalmö i Vår ruset. Så det perfekta sällskapet för en kulig dag! På förmiddagen hade vi inte v…

Inget att bevisa längre...

Har funderat över något de senaste veckorna som faktiskt har ändrat lite mitt tankesätt kring träning. Framför allt kring min egna prestation och vad för typ av träning jag älskar och må bra av. Utan att jag har reflekterat över det så har ju i mångt och mycket de senaste 5 åren handlat om att bevisa för mig själv att jag kan jag med.

Pratar ofta om min första träningsupplevelse med PT Jennie första veckan i januari 2008 på min föreläsning om min hälsoresa. (Tänkte förresten blogga lite om den de kommande dagarna för jag känner att jag behöver själv upprepa vissa saker så att jag inte glömmer.) Den där upplevelsen när jag med 117 kilo på kroppen fick övningen att lägga mig ner på golvet och sen resa mig igen.

Nej inte burpees utan bokstavligen bara komma på ett sätt jag kunde få ner min kropp så jag la mig på rygg alternativt mage för att sedan resa mig igen. Kommer aldrig glömma det eller jo lite har jag nog förträngt för att det gjorde för ont både i kroppen och i själen att jag int…