Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från juni 21, 2013

Ha en skön midsommar!

Premiär utav denna klänningen fast den köptes förra sommaren... Nu åker maken och jag till Lomma och firar midsommar. Ha det gott därute och glad midsommar på er!!!

Det går bra nu!

Det går bra nu och ordningen är återställd! Fredagar är ju makens och min invägningsdag och idag visade vågen på 76,6 kilo. Så snart är jag tillbaka dvs jag är inte lika bloated längre efter allt strunt :-)  Blir mycket matbilder på Instagram just nu för att motivera mig själv och det känns så himla rätt nu. Är inriktad på mitt mål om två veckor och definitivt lättare att ha en kortsiktig fokus för att nå det långsiktiga målet!
Dagens steg avklarade i värmen!

Vi vann!!!!

För några veckor så samlades nästa hela #teammalmövårruset laget åter igen i St Hansbackar. Denna gången för lättare löpning men framför allt för att spela in vårt tävlingsbidrag till B.A.B.Y-nätverkets stadskamp i Vår ruset. Tidigare tillfällen har vi haft sådan tur med vädret men inte denna gången. Men vi ger oss aldrig utan det vara bara ut i ösregnet och kämpa på.

Tjejerna hade brainstormat fram en idé att vi skulle ha lappar om "vår resa" så jag hade förberett dem. Bara att öva lite i lobbyn till Victoriastadion sedan blev det några omtagning på toppen i St Hans. När vi vart nöjda så körde vi lite jogg, stretch och sedan gav vi oss åter igen på de där backarna. Men blev som sagt ett kortare pass då regnet vart kallt och gräset halt.

Och vet ni vad??? Imorse så hade jag ett mail i inlådan att vi knep hem vinsten för bästa film. Läs här: http://www.mynewsdesk.com/se/pressroom/baby/video/view/teammalmoe-vann-priset-foer-baesta-film-2013-11798 Har ingen aning vad det innebä…