Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från juni 22, 2013

Ärligt talat...

... denna ska inte gå och lägga sig senare än kl 22 :-) Är verkligen en Skalman för får jag inte mat och sömn på bestämda tider bli jag messed up. Hade precis kommit tillbaka i rytmen efter förra helgens partaj och nu känns det som tillbaka på rutan 0. Dock utan sockerbaksmälla - good thing!

Så maken och jag har tillbringat dagen på soffan och stirrat på dumburken. Vårt sätt att slappa - mysigt! Matat kroppen med bra mat, vatten och te. Vilat kroppen från träning för imorgon ska jag ju på äventyr. Inte jagat steg men fått lite frisk luft. Helt enkelt en skönt avslappnad dag i sällskap med den älskade karln. Perfekt!

Tack Coop!

Jo jag vet att jag har väl betalt den tidigare men ett trevligt initiativ att bjuda på en midsommarkasse med massa gotter. En hel del utav Coops produkter självklart men det ska bli intressant att testa då det var en hel del ekologiska varor som bacon, korv, parmesan. Sedan att vi inte äter sill kan ju kvitta för det kan föräldrarna få så blir alla glada :-)
Lite suddig bild men kolla vad vi fick. Men bl.a. marängerna är djupt gömda utav maken och kladdkakan är i frysen i förrådet med makens övervakande öga :-) Jag håller mig till räkorna, skinkan, bacon, korv, gräddfilen, osten, hallonen!

Helnöjd!

Först och främst ett STORT TACK till vår värdinna Eva igår!!! Alltid så gästvänlig och generös plus oerhört underhållande. Visst är det underbart att ha en vän som man kan vara lika tramsig med som djup? Eva är lika vacker på insidan som utsidan och en av mina vänner som jag vet gets it. Och sen att hon har sötaste hunden Charlie som jag kan kela och busa med gör ju inte saken sämre :-) Tack vännen jag ser redan fram emot nästa gång vi ses!!!

Och en annan sak ni ska veta är att Eva kan laga god mat så jag visste att det skulle bli ett elddop att hålla mig inom ramarna igår. Visserligen alltid svårt på midsommar men vet ni vad jag är så himla nöjd med mig själv och mina val. Ja jag tänker skryta igen men det är min blogg och min "resedagbok" så get over it :-) Vad som verkligen hjälpte är den förståelse som alla runt bordet visade igår. Maken och Johan stöttade och hejade på mig samt Eva som värdinna visade den yttersta förståelsen över min noja och mina val utan att ta illa …