Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från juni 23, 2013

Då var det dags igen!

Nu är det dags för andra att svettas :-) På sommarschemat på Studio S så är det ju Kettlebell - Cirkel kl 18 på söndagar som gäller. And guess who is the instructor? Jajamensan så nu ska jag snart bege mig för att köra hårt med deltagarna i en timme. Inte så mycket jobb för mig mest bara pepp vilket är tur efter passet imorse. Känner mig härligt trött i kroppen men tänkte jaga in mina steg innan kvällen genom att gå bort till Studio S - två flugor i en smäll :-)

Jättekul!

Imorse kl 10 så var det dags för premiärpasset på Lomma Kiropraktorklinik. Lite nervös vart jag för det är ju okända marker och jag har aldrig kört tabata-intervaller i en timme... Tur jag hade med mig fina Anna som lockat dit mig. Och alla var så välkomnande så jag kände mig hemma direkt! Mindre ställe och liten sal dock väldigt mysigt. Plus finns det hjärterum så finns det...
Och det var jättekul! Svettigt som tusan och har en känsla att mina vader kommer skrika imorgon. Fast det är ju så man vill ha det! Tiden bara flög i väg och vips så var vi klara en timme senare. So I am in - dit vill jag fler gånger. Smidigt att man kan köpa 10-kort för 400 kr. Kortsiktiga planen blir att de två kommande veckorna så går jag på tabata+styrka på fredag och tabata på söndag. Sen är det semester och juli - vet inte riktigt hur passen ligger då och vi ska ju också iväg till Skottland.
Här är det!
Så här glad är man efter en timme. Mitt hårband är i vanliga fall ljuslila...
Veckans pass 
Yoga Jense…