Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från juni 25, 2013

Regn = Grillning

Jomen visst när Jensens har bestämt sig för att grilla då tycker vädergudarna att det är lämpligt att regna... Men tro inte att vi ger oss - grillad kyckling is the shit och då fixar man allt!
Bästa grillmästaren!
Mums! 
Min tallrik och vet ni hur lite 100 gr potatissallad är... Nya upptäckter varje dag när man ska sköta kosten :-) 
Vinterjacka och vips kan man sitta ute!

Välkommen till Itrim Lund!

Igår var det dags för sista gruppträffen för "Bästa måndagsgruppen" denna terminen. Nu under sommaren så kommer det istället vara öppna träffar på torsdagar kl 17-18. Nästa torsdag tänkte jag gå för sen åker vi till Skottland så då missar jag 2 öppna träffar. Sen är jag tillbaka igen och kan göra Itrim Lund osäkert :-)
Jag var faktiskt också och tränade där innan träffen igår. Hade slängt ut frågan i fb-gruppen om någon ville hänga på men det slutade med att jag var där själv :-( Nåja jag kunde ju välja och vraka bland stationerna så jag körde inte cirkeln dvs byte var 30 sekund. Jag värmde istället upp 10 min på crosstrainern och sedan körde jag 50 reps på benstationerna och 100 reps på mage/överkropp.
Väldigt skönt då man enbart jobbar med sin kroppsvikt att köra fler reps så man tröttar ut musklerna. Benen vart trötta från i söndags och mina vader skriker idag... Men annars vart det skönt :-) Så det kommer jag nog ändå göra om fast jag i början på året inte alls vart int…