Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från juni 27, 2013

Förstå fru Jensen...

Du måste förstå att för några månader sedan var detta en stor dröm som nu besannats. Ta därför ett djupt andetag och tagga ner i att du kan och du kommer nå ditt "slutmål"! Oavsett hur lång tid det tar just stick with the program!

Provade denna på lunchen i storlek 40 på Stadium idag... Joho den gick visst då att knäppa om rumpan och jag kunde sitta ner utan att blixtlåset exploderade...

Vad ska jag nu hitta på...

Gårdagens kettlebellspass gick strålande tycker jag själv :-) Deltagarna krigade igenom alla svingar och magövningar. Mycket pust, svett, grimaser och skratt - så som det ska vara under ett träningspass helt enkelt. Det jag tycker är så härligt att det är blandat killar och tjejer. Blandat i åldrar, förutsättningar och styrka men att alla går därifrån med ett leende och en klapp på axeln.

Jag kan bara hoppas deltagarna känner som jag och är nöjda med passet samt sin prestation. Önskemål till nästa onsdag är armar och överkropp. Så nu gäller det för coachen att leverera... Måste ju hålla det spännande hela tiden för allas skull - min, deltagarnas och musklernas skull så vi utmanas. Har du någon bra överkroppsövning för kettlebells som du tycker jag måste ta med?