Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från juni 29, 2013

En sådan här vill jag ha!

Såg tipset på facebook och slog till direkt. Har varit sugen på något sådant här länge men inte känt att Glossyboxen är för mig. Men denna däremot vill jag verkligen ha. Inte för att jag inbillar mig att jag kommer älska och använda allt men mer detta än Glossy. Plus i denna finns ju saker man kan äta - hallå liksom :-)


Rått och tonat

Klockan 9.00 infann jag mig på Actic Olympen och underbara Camilla mötte upp mig med ett leende. Jag skulle testa Camillas absoluta favvispass - Functional Toning. Och jag förstår verkligen varför hon gillar det. Styrka, puls och rörlighet i en salig blandning. Allt levererat utav en väldigt proffsig och charmig instruktör till bra musik. Det kan ju inte bli en bättre start på dagen! 
Tydligen är passet alltid fullbokat och när frågan ställdes om det var någon ny så var det bara yours truly som sträckte upp handen. No pressure... Men jag hade gärna gått på detta varje lördag så nu är jag mer nyfiken på att köpa årskort hos Actic. Får se hur det blir till hösten. Och vet ni vad den tejpade hälen funkade riktigt bra så det måste jag göra om imorgon. Plus faktiskt ta tag i det hela - I promise.
Massa grejer och riktigt skönt pass!
Fick en sådan här att testa utav Camilla - hon är snäll hon!!! Har du smakat? Väldigt sugen på de andra smakerna också så jag får nog leta upp dem.

Testar såhär

Och idag känns inte hälen lika mycket men jag testar att tejpa för säkerhets skull. Inte alls lika fint som massör Bobby visade mig men jag hoppas det duger. Wish me luck!