Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från juli 8, 2013

Paddla frugan paddla!

Dagens semesterplan var något maken och jag pratat om länge men det har liksom aldrig blivit av. Framför allt för jag har inte känt mig bekväm med det hela. Vad då? Jo att paddla kanot! Bara att komma ner i en kanot från en brygga är skrämmande och då ska vi inte prata om att komma ur eller att sitta i en :-) Njae vatten är inte mitt element precis men man måste ju utmana sina nojor och bara köra på. Så idag var det dags för dagen P som i paddling.
Jag fixade åter igen picknick-lunch till oss. Det gäller ju att rensa ut kylskåpet för i övermorgon bär det ju av till Skottland. Plus att matlagning är min nya hobby och motivationen att veta vad jag får i mig är stor för att jag ska nå mina viktmål. Blev en jättemumsig lunch med sallad på sojabönor, majs, tomat, salladsmix, krämig fetaost. Toppat med rökt kalkon och ägg för mig och med pastrami, ölkorv, oliver och ägg till maken. Man tager vad man haver liksom :-) Till efterrätt vattenmelon till damen och melon/vindruvor samt keso till k…

Unna mig!

Fick frågan utav coach Therese på utvärderingen i torsdags vad jag skulle unna mig när jag nått mitt mål. Öhh det hade jag inte funderat över så jag hade liksom inget svar. Men senare när jag kom hem så började jag tänka. Då kom jag på att jag visst hade något som jag filosoferat över för ett tag sedan men glömt bort.

När jag har nått mitt viktmål på 70 kilo då ska jag unna mig en personal shopper. Inte för att jag inte tycker jag kan hitta kläder men mer för att få inspiration, vägledning till storlekar, hitta nya affärer som tidigare aldrig varit aktuella för mig och var hittar jag snygga byxor som passar min kropp. Funderar på detta http://www.emporia.se/Service/Personal-Shopper/ eller har du något bättre tips?