Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från juli 9, 2013

En nanosekund ifrån största glassen!

Den aktiva semestern för the Jensens fortsätter och idag var det dags för Kullaberg. Maken bestämde dagens program och valde grottvandring. Vi har pratat om det tidigare men som vanligt har frugans kropp satt stopp :-( Men inte nu längre så idag vart det dags! Första stoppet blev dock lunch på Saluhallen i Höganäs så varmt rekommenderats utav kollegan Louise (min matguru :-) ).

Och vilket ställe!!! Tyvärr hade vi inte så mycket tid för vi hade bokat grottvandringen kl 15 men en jättegod lunch fick vi. Mumsig salladsbuffe med underbart surdegsbröd och vispat smör. Till huvudrätt souvlaki som vart väldigt gott. På det kaffe/te och lite melon allt till priset 139 kronor per person. Inte illa. Så vi har redan bestämt att hit ska vi åka på roadtrip fler gånger och då även ge oss tid inne i Saluhallen!!!

Men in i Lill-Bettan och vidare mot Kullaberg. Lite nervös var jag allt framför allt för grottorna för det är ännu en sak som inte är mitt element. Hmm många icke-element i dennas liv... Me…

Jag är liten...

La upp denna bilden i söndags på Instagram. Yrvaken och på väg på cykel till tabatapasset i Lomma. Men jag har tittat och tittat på denna bilden för jag tycker jag ser så liten ut. Kan liksom inte fatta att det är min midja och mitt ben... Hmm den där knoppen följer inte alltid med kroppen :-)