Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från juli 21, 2013

Bloggerskan äter haggis...

Fanns flera tillfällen under resan att äta haggis men varför? Fast sista kvällen när vi var på skotsk underhållningskväll så var det ju sista chansen. Hmm kan ju inte åka hem och inte testat eller? Samlade mod till mig och som tur vad serverades det med potatismos så mycket mos och lite haggis ska väl funka...
Voila haggis!
Vill inte!!! 
Åh nu så äter jag...
Sjukt lättad att jag klarade det...

Fler matbilder från Skottland

Maten har varit både bra och dålig. På frukosten har det alltid funnits ägg och bacon dock i varierat utseende, smak och mängd. Tex på ett ställe blev vi serverade en tallrik med varmt och då var det en skiva bacon, ett ägg, en korv, och en tomat. Medans på andra fick vi plocka vad vi ville. Frukosten har också varit mycket torrt rostbröd samt sockerflingor med mjölk. Fast ska inte klaga för det kan vara mycket värre.

Luncherna har ju för mig varit detsamma dvs ett bar. Vi har ju aldrig vetat när vi skulle äta lunch eller var och jag ville inte chansa. Plus att jag ville hellre vara med på middagen som också oftast ingick i resan. Dock har maken fått fantastiska luncher - oftast soppa och smörgåsar så åter igen det där brödet :-) Mellanmål har också varit bars eller ibland har jag lyckats köpa på mig bär som jag mumsat på.

Middagarna har varierat mycket. Som jag skrivit ibland fick vi välja och ibland fick man äta det som serverades och göra det bästa möjliga utav situationen. Och två…

Underbara Skottland!

Om du inte varit där och är nyfiken kan jag verkligen varmt rekommendera att åka till Skottland. Underbar natur och landskap, vänliga och hjälpsamma människor och gosigaste vovvarna. Vi gjorde denna resan: http://www.scandorama.se/Skottland-med-Orkneyoarna Jodå jag var yngsta resenären men på detta sättet får man se väldigt mycket utan att själv fixa. Bekvämt helt enkelt.

Jaja jag kan posa men jag måste ju uppdatera bloggen...
Var är laxen?
Mysiga stugor
Destilleri
Jopp hålla i glaset kan jag ju sedan tar maken slurken :-)
Landskap...


Kiltar
Pubkväll
Min stiliga karl tvingades upp på dansgolvet...
Slagfält

Slott fanns det gott om
Bra motto - be mindful
Frugan uppdaterar när det går. Gick ju knappt på hotellen så fiken och pubarna var nät-paradiset :-)
Parker
Obligatoriska labyrinten