Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från juli 23, 2013

Dagens reflektion

Tänk vad "lätt och bekvämt" det var tidigare att få lite mat i magen? Vi satte oss bara i bilen, körde till närmaste snabbmatsställe, parkerade så nära dörren som möjligt alternativt tog drive in alternativt skickade in maken så frugan slapp gå. När käket var säkrat sladda snabbt inom närmaste affär eller kiosk för att säkra sockerintaget. Köra hem och parkera arslet i soffan framför TV:n. Lätt som en plätt!

Numera är upplägget lite annorlunda vilket innebär att vi får jobba lite för den där maten... Bloggerskan hade inte fått ihopa många steg idag från solstolen så lösningen blev att gå till middagsbordet. Dock inte middagsbordet hemma utan inne i Lund. Tog cyklarna med oss så vi kunde gå ihop 10 000 steg och sedan cykla resten. Bidde 80 minuters promenad och 35 minuter cykling med lite omvägar för att få i sig kvällsmaten.

Och istället för tex McDonalds största meny med läsk så blev maten ångkokt teriyakimarinerad lax med kimcheemayo, ris samt edamebönor här. Vatten som dr…

Första lådan har kommit!

Man måste ju prioritera så det första (eller nästan i alla fall) jag gjorde när jag kommit hem från Skottland var att hämta ut min första låda från Naturalbox. Spännande och titta vad som fanns i den!Ser fram emot att testa produkterna!