Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från augusti 8, 2013

Se det som ett företag!

Imorse slog jag världsrekord på vågen men mer om det på söndag i veckans status. Lite godsaker får man ju ha så ni återkommer :-) Så dagen har gått lekandet lätt med en sådan start. Dock blev det en hungrig eftermiddag och kväll. Dels kunde jag inte hinka te som jag brukar för jag var ute på språng. Och dels för att torsk is good for you men jag blir inte lika mätt på det. Lax mättar ju mycket mer men innehåller ju också en hel del mer fett och mindre protein. Plus igår blev det ett tufft kettlebellspass som känns både i kroppen och i magen :-)

Innan jag körde hem idag så deltog jag i sommarens sista öppna gruppträff på Itrim. Jag har deltagit på alla utom två då jag var i Skottland. Visst känns de ordinarie träffarna mer komfortabla utifrån att man känner de andra i gruppen lite mer. Men jag har haft väldigt stor nytta utav dessa träffarna under sommaren och som jag skrivit tidigare jag gör allt för att lyckas. Då ingår träffarna i framgångsreceptet. En räddning för mig nu under somm…

Måste tipsa...

...om denna lotionen som jag köpte häromdagen. Luktar SÅ GOTT!!! Förpackningen är snygg men lite knepig och jag föredrar deras andra "lotionflaskor".