Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från augusti 11, 2013

Veckans status - 3 veckor kvar!

Måndag
Steg: 10094, 7,570 km, 294,9 kcal.
Träning: 65 min tabata, 1h 40min cykling (till och från jobb samt till och från träningen). Tungt hem från träningen i motvind :-)
Kost: 1709 kcal - laxsallad, blåbär, omelett med halloumi, surdegsknäcke med ägg och kalkon, persika med kokosflingor - allt jättemumsigt!
Sömn: Trött efter träning och cykling så somnade som en stock och sov gott.

Tisdag
Steg: 10681, 8,010 km, 300,8 kcal.
Träning: 50 min cykling, skulle tränat på Itrim på morgonen men kroppen var trött. Hade tänkt att cykla till Staffanstorp och hämta ett paket men alldeles för varmt och kvavt :-(
Kost: 1495 kcal - bla mumsig kycklingsallad från Grand Deli!
Sömn: Kom i säng i tid.

Onsdag
Steg: 12629, 9,471 km, 346,3 kcal.
Träning: 80 min cykling, 1h kettlebells.
Kost: 1517 kcal - tömning utav frysen så rester plus omelett igen :-)
Sömn: Kom i säng i tid - good girl!

Torsdag
Steg: 10600, 7,950 km, 306 kcal.
Träning: 1 h crosstrainer, körde till jobb då jag skulle iväg på massage.
Kost…

Trodde jag inte...

Igår for maken och jag runt för att fixa massa ärenden såsom recept på Apoteket, fixa presentkort till kommande fölsegrisar, köpa bestick på Ikea som vi skulle gjort när vi flyttade (hallå gick ju bara nästan två år :-)) och jag lyckades också klämma in lite shopping :-) Skulle egentligen inget ha men vips så kom jag hem med två påsar - hur gick det till? Får nog påbörja den där utrensningen utav för stora kläder på allvar för att få plats.

En favoritaffär för mig på Nova är Saint Tropez. Tidigare har jag varit väldigt begränsad i mitt urval så just nu jobbar jag med att förstå vad som passar min kropp. Hur ska egentligen ett klädesplagg sitta? Bästa maken var med mig som smakråd och "prata frun rätt när hon nojar". Likaså att nu kan jag välja det jag tycker om och inte bara köpa för att det passar. Så en hel del ratades för att det inte satt snyggt eller inte vart jag. Bl.a bidde det detta linnet i flera färger bla grått, rosa och vinrött i storlek M, denna skjortan i rosa …