Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från augusti 22, 2013

Hysteriskt kul!

Gå in och läs! Fnissa eller skratta högt! Vem är du? Jag är nog en blandning utav Tränings-Tove, LCHF-Lotta och Styrketränings-Sofie (förutom tonfisken which I hate!). Har dock stött på alla typerna framförallt Gym-Gabriel i gymmet och instruktören på gårdagens JustDance var defintivt en Dans-Diana :-)

http://uppochhoppa.se/2013/08/15/traningstyper/

http://uppochhoppa.se/2013/08/22/traningstyper-vi-kanner-del-2/

Tankar...

Jag tror mycket på att ens tankar påverkar en både medvetet och omedvetet. Kanske inte så att om jag går runt och maniskt upprepar för mig själv att jag kommer bli mångmiljonär så kommer jag vips bli det nästa dag. Utan snarare tänker man negativt och nedvärderade om sig själv så till sist blir det sanningen. Går jag runt och muttrar för mig själv att jag är fet och ful så till sist är det ju det enda som är verkligt när jag tittar mig själv i spegeln.

Likadant tror jag att ens ordval påverkar en mer än vad man tror. Använder jag "jag måste, jag borde, jag ska försöka" ord så blir upplevelsen inte så positiv och jag tror inte riktigt på att jag kommer lyckas. Om jag istället säger jag kan, jag vill, jag väljer att t.ex. cykla till jobbet så blir upplevelsen annorlunda och i mina ögon mer positiv och genomförbar (tufft idag dock med tunga ben men jag kom till jobb :-) ).

Något jag också tänkt på mycket är - varför känner jag annorlunda denna gången i knoppen vad det gäller mi…