Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från augusti 23, 2013

Tack Röhnisch och Malin!

Idag hämtade jag ut ett efterlängtat paket från Röhnisch. Innehållet var nämligen fina löparoutfits som #teammalmövårruset vann i somras för bästa filmbidrag i B.A.B.Y. stadskamp. Tjoho och vi blev så glada. Och snälla Röhnisch gav även mig en outfit även om det egentliga priset bestod utav 6 uppsättningar. Väldans glad blev jag så tack så jättemycket för jag gillar verkligen deras kläder!!! 
Kände mig väldigt modig och slängde in en beställning på M... Nervöst testade jag först linnet. Check det funkade men byxorna kändes väldigt tveksam. Kan ju inte påstå att de gled på utan snarare ett scenario med "tajta strumpbyxor som man måste hålla fint i så de inte går i sönder samtidigt som man får slita som ett djur för att få upp dem en centimeter till...". Men det gick och maken och jag skojade om att nu vet jag hur en korv känner sig :-)
Tänk att jag fick på mig outfiten och det sitter ju riktigt fint. Byxorna lite tajta men jag kunde knäböja i dem :-) Och jag gillade verklige…

Fuzz...

Denna lite galna men intressanta filmen fick vi se i helgen på Trigger point utbildningen. Först undrar man vad det är för en snubbe men tänk bort det och lyssna på det faktiska budskapet. För det makes sense tycker jag. Att ju mindre vi rör på oss ju stelare blir vi - enkel matematik egentligen.

Det han pratar om är bl.a. fascia och bindväv och hur detta liksom luddar (fuzz) till sig när man inte rör på sig. T.ex. när vi inte tränar eller vid skador att då blir vi ännu stelare. Helt enkelt - det är viktigt att röra på sig och att få/ge sig själv massage. Att vara mer som en katt :-) Det finns fler filmer på hans You Tube kanal men de har jag inte kikat på.

Dock varning - det är ett kadaver i filmen så om du är väldigt känslig skippa att klicka men det är inte ens i närheten utav CSI...