Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från augusti 24, 2013

Grym spinning!

Det gäller ju att testa alla möjliga pass på Actic framtill den 10 september då presentkortet slutar gälla. By the way jag måste säga att Actic är nog den kedja jag känner till som är så oerhört generösa med att man får prova på. Bra där Actic! Så hittills i veckan har jag varit på: JustDance, ReShape och Puls. Dagens testa på vad spinning. Vart väl typ mitt tredje spinningpass detta året...
Jag var nyfiken på hur det skulle kännas med typ 25 kilo mindre på kroppen, en svanskota som samarbetar och sommarens cykling i benen. Värmde upp genom att cykla in till Lund så vart svettig redan innan :-) Stötte på Suzan redan i omklädningsrummet. Perfekt för då kunde hon lotsa mig till spinningsalen samt hjälpa mig med inställningarna som är en hel vetenskap. Till sist så blev det perfekt om än ovant eftersom jag inte är så spinningvan.
Tyvärr har jag ju inte spinningskor (än...) och jag har förstått att det är något helt annat att spinna då. Men jag måste säga att dagens spinningpass vart det…

Misströstade lite...

Såg denna på Instagram häromdagen och den behövde jag! Är ju inte många dagar kvar till målet den 1 sep som jag satte i början på året. Då skulle drömvikten på 70 kilo uppnås. Tycker jag gör alla rätt med kost, träning och vila utifrån mina förutsättningar. Men samarbetar stålplattan och kroppen tror ni? Nähä utan 1,3 kilo upp på vågen denna veckan. WTF!!! Fast skillnaden denna gången är att ja jag blir lite trött i några sekunder men sen jobbar jag vidare. 
Det är kroppen som bestämmer när den vill släppa ifrån sig kilona (inte mitt huvud) och något jag lärt mig på denna resan är att min kropp är jäkligt seg på det. En sann överlevare som håller i varenda fettcell :-) Men sen rätt vad det är så tas det ett skutt neråt. Det jag ska göra även om det tar emot ibland är att tänka positivt, tänka "jag vill och jag kan", tänka "jag är lugn, trygg och säker" och stick with the program. Så kommer jag nå målet en dag. Kanske inte just den 1 sep men en dag snart!!!
Och min…