Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från augusti 25, 2013

Veckans status - 1 vecka kvar!

Måndag
Steg: 12021, 9,015 km, 356 kcal.
Träning: 50 min cykling, vila efter helgen.
Kost: 1496 kcal - mumsig kycklingsallad och Bounce Spirulina funkar numera
Sömn: Kom i säng i tid och sov som en stock. Lite trött efter helgen...

Tisdag
Steg: 11684, 8,763 km, 343,2 kcal.
Träning: 50 min cykling, 65 min tabata.
Kost: 1761 kcal - fisksoppa och räksallad. Hungrig dag och fick lägga till både förmiddagsmellis plus lite extra på eftermiddagen för att ha energi. Efterdyningar ifrån helgen eller?
Sömn: Kom i säng i tid och sov som en stock.

Onsdag
Steg: 12091, 9,068 km, 346,9 kcal.
Träning: 1h cykling, 50 min JustDance (kul men inte så svettigt), 55 min Reshape (detta gillade jag)
Kost: 1613 kcal - mera fisk idag i form utav torsk och sedan laxsallad. Har kommit fram till att jag mår helt klart bäst utav att äta fisk/skaldjur och kyckling.
Sömn: Kom i säng i tid - good girl!
Första besöket på iKLINIK för hälen - äntligen har jag kommit till skott...

Torsdag
Steg: 12060, 9,045 km, 336,3 kcal.
T…

Mer om hälar...

Tog av en del utav tejpningen i fredags för hade typ nästan kramp under foten där hålfoten tejpats upp. Åh kändes som foten kunde andas igen! Men yikes vad det kan klia under den där tejpen... Ibland blir jag så trött på mig själv för Frida frågade om jag hade känslig hud och fötter. Nädå kastar jag ur mig. What är det något jag har är ju just det med huden som torkar och spricker om jag inte smörjer varje dag. Plus fotvård vart 3-4 veckor för att hålla dem i trim just pga av huden. 
Men så kändes det så pinsamt att säga - nä vet du vad det har jag faktiskt när jag så snabbt kvittrat nej. Suck blir så trött på mig själv. Så det är väl bara att krypa till korset nästa gång och erkänna alla synder... Annars tycker jag tejpningen om hälen funkar väldigt bra. Foten känns stabilare och jag kan belasta rätt så jag inte kompenserar någon annanstans. Good stuff! Så nu ska tejpen sitta till onsdag då den åker av för att jag ska testa några dagar utan innan nästa besök. Tajmade också nästa fot…