Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från augusti 27, 2013

Tillfälle när man önskar man bodde i Stockholm

Synd nu ju att man bor i Skåneland men tack F&S för inbjudan och hoppas vi ses vid ett annat tillfälle!

Fotstatus

Okej foten brinner inte som eld längre och är inte lika ilsket röd. Dock kliar och skaver det fortfarande samt jag är lite sårig. Ska till min bästa fotvårdare Anette på torsdag så då får hon pyssla om mig lite. Under tiden smörjer och luftar jag foten så mycket som möjligt plus undviker "gnidande" i varma träningsskor.

Har i samråd med han jag delar hus med bestämt att det inte blir något jagades utav steg eller träning denna vecka. Förutom kettlebellspassen och cykling till/från jobb. Plus första träffen på Lomma-utmaningen på söndag men då ska jag ta det lugnt som tusan. Mest med för att det är första gången och jag vill få all info.

Skit att detta är upploppsveckan liksom men it is what it is. Jag har plenty utav tid att uppnå mina mål ändå. Nu gäller det bara för mig att sköta kosten (viktigast!), mentala tränandet och go with the flow så tar jag nya tag sedan. Tack för all omtanke och pepp!!!

Mera träningskläder

Efter kettlebellspasset i söndags så vart det instruktörsmöte på Studio S. Lite info och feedback. Plus att vi fick ett linne och överdragsbyxor med logga. Det här med storlekar alltså... Linnet är M och sitter tajt. Maken sa inte för tajt men jag är lite tveksam. Byxorna i L är som korvskinn runt låren - som vanligt :-( Hade jag dock tagit större storlek så hade de fladdrat ännu mer i midjan. Grr varför kan inte en M vara en M och en L vara en L i alla kläder???