Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från augusti 29, 2013

Köksan in action

Lite fokus åter igen på min underbara hobby - matlagning. Må vara nyvunnen detta året men icke glömd. Dagens middag blev lax med röd currysås och ris. Jag hade lite frysta ärtor i ett hörn i frysen så de åkte också ner. Egentligen är detta ett barnrecept från Coops medlemstidning men jag tyckte det så gott ut. Att det sedan är enkelt och snabbt är ju en extra bonus :-) Blev väldigt gott och jag blev inspirerad att göra om receptet med tex kyckling och lite andra grönsaker.
Imorgon står det rulader på middagsmenyn efter önskemål från maken. Trixet har varit att hitta ett recept som frugan gillar. Men nu tror jag att jag hittat det. Nämligen gjort på lövbiff med bacon samt rotfrukter och gräddsås. Jag tänkte servera blomkålsmos, lingon och pressgurka till. Hoppas maken blir nöjd! Kokade blomkålen idag och har redan gjort moset plus förberett ruladerna och grönsakerna så det ska gå fortare imorgonkväll.
Plus att jag har handlat inför nästa veckans middagsäventyr. Då blir det bland annat…

Äntligen min Naturalbox!

Idag har jag hämtat ut augustiboxen från Naturalbox.se. Tydligen hade den förra blivit krossade och denna var också lite tilltufsad. Men nothing broken så jag är nöjd. Hade hoppats på en annan smak från Getraw som jag inte smakat men maken har redan mumsat i sig lakritsen. Och toffeen har jag ju inte smakat så det kan jag inte klaga på. Men lite tips på vad sjutton man gör med Nyponpulver hade uppskattats...
The box...
...och innehållet - spännande!!!