Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från augusti 30, 2013

Kalla mig mästerkocken!

Ikväll vart det alltså premiär är hemma för rulader. Kvittar hur mycket ni hade betalt mig för att göra detta för några år sedan. Det hade aldrig hänt. Om maken velat ha rulader så hade han fått hitta dem ute på lokal någonstans. Jag tycker inte om sådan mat punkt slut. Jag tycker ju bara om skräpmat och socker. Men de där smaklökarna har verkligen förvandlats!
Hade förberett allt igår så jag skulle vara in good shape. Käkade lite Lottas fröknäcke med ekologiskt Bregott som uppladdning och för att jag vart hungrig :-) Hallå Jensen det där med att du blir hungrig utav träning är till viss del bullshit. Jag blir "hungrig" utav att ha för lite att göra... Men nog om det och tillbaka till ruladerna.
Läsa receptet, röra i grytan, läsa igen, ställa timern, stå och vakta, tröttna på det och började förbereda morgondagens kettlebellspass, kolla igen, läsa och röra. Lite så kan dagens matlagning sammanfattas. Fick freestyla såsen för det stämde inte alls och jag hade i lite mer grön…

Kan jag väl...

Fick ett samtal idag från Burlövsbadet om jag ville komma dit nästa onsdag. De vill nämligen att fler tjejer/kvinnor/töser i kommunen ska börja gymma och har bjudit in dem mellan 19-20 för att prova-på. Gissa vem som ska hjälpa dem att testa?

Jajamensan lilla jag! Jättekul men fick bli en liten omstrukturering i veckans schema då Bokklubben ligger på samma kväll. Fast måste väl vara det ultimata att först gymma sedan diskutera bok på en och samma kväll? Så här gick det sist:
http://www.butterflytina.com/2013/02/hur-gick-det.html

Not so ugly längre...

Bästa Anette blev lite chockad igår när jag visade upp foten men pysslade om den så fint. Hon sa att hon inte förstod hur jag kunde ha stått ut så länge med tejpen. Och att min smärtgräns måste vara otroligt hög. Jajo det är den väl och eftersom jag alltid haft problem med fötterna så är jag van vid att det gör ont.

Kanske inte en good thing men verkligheten. Plus att man vill ju så gärna "lyda" för man vill bli bra. Även om det kliade så jag höllt på att bli galen. Man ska tydligen inte leka med allergiska reaktioner :-( Nåja jag har lärt mig en läxa hoppas jag. Bara jag kommer ihåg den för ibland är mitt minne jäkligt kort... Ber om ursäkt för "äckliga fotbilder" in advance :-)


 Måndagsbilden...
Okej denna sida ser väl fortfarande för jäkligt ut men bättre tycker jag!
Måndags...
Visst har denna blivit bättre?