Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från september 4, 2013

Dagens "må bra"

Tacksam för/saker som fått mig att må bra och bli glad under dagen:
Min härliga cykeltur till jobbet imorse. Krispig och fräsch luft, kraft i benen och min kropp är med mig!Mysig frukoststund med kollegor på jobbCharlottes kommentar att jag passade väldigt fint i blåttGodaste laxsalladen från JuiceUpAtt jag kunde hjälpa 3 äldre damer komma igång i gymmet och att de gett mig jättemycket beröm till de ansvariga plus att jag fick en kram utav en för hon blev så gladTemys med tjejerna i Bokklubben Vad har du gjort idag som fått dig att må bra eller bli glad? Något du är tacksam för?

Varning för stark bild...

Okej ät inte medan du läser detta inlägget please för det är inte pretty... Men just nu är det mycket tid som ägnas åt att peela av skinn och smörja denna fot. Positivt tänkande - tänk så len hud jag kommer få sen :-) Men nu tycker jag det räcker med bilder på min vänsterfot i bloggen eller vad säger ni? Är ju liksom inte därför ni här och läser antar jag... Så härmed stänger vi "Tinas allergiska reaktion mot tejp" kapitlet och fokuserar på andra saker framöver.
Klippa, klippa, klippa bort sedan smörja, smörja, smörja lilla foten Obs! Klicka inte på att göra den större

Studenten...

Fick denna ring som en del utav ett smyckeset utav mina föräldrar när jag tog studenten för hundra år sedan. Något år sedan så satt den tajt och sen har jag inte kunnat använda ringen. Den har bara legat i mitt smyckeskrin och samlat damm. I lördags fick jag för mig att prova den. Jag letade nämligen efter en annan ring att "spänna fast" min förlovningsring och bröllopsring som jag kommer tappa snart om jag inte är väldigt försiktig :-(

Tänkte snabbt ja men den kanske kan funka. Tjoff på fingret och till min förvåning passade den tom lite för stor den med. What??? Stod där som en fågelholk innan polletten trillade ner. Ringen passar!!! Anledning att jag kanske i ert tycke förstorar det hela är att när min pappa gick bort så ville jag jättegärna ha på mig detta smyckeset. Anledning att jag fått dem utav honom och mamma plus att han älskade blått och jag ville hedra det.

Det var sista gången jag prövade ringen och då slängde jag argt och besviket ner den i skrinet igen. Har li…