Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från september 6, 2013

Dagens "må bra"

Tacksam för/saker som fått mig att må bra och bli glad under dagen:
Att jag kom upp 5.30 för att cykla in till Lund och köra rörlighetspass med PT-Katarina. Trög start men jisses vad min kropp mår bra utav den där rörligheten...Jag kunde göra pull-ups med lättare gummiband dvs det blir tyngre för mig. Dock assisterad av PT-Katarina men hey allt räknas.Jag log mot en okänd dam på stan och fick ett vackert leende tillbakaUtomhuslunch i solen med Sara - en kär kollega som nu lämnar för nya äventyr :-(Träffade på Ulrika på Åhlens som jag gick i parallklasss med på högstadiet. Har typ inte setts sedan dess. Kul och hon hejade på mig här på bloggen så hej igen Ulrika!Middagsmys med maken på OccoAtt jag nu pendlat med cykel till jobbet i 6 veckor! Snittat 4 ggr per vecka och blivit smått beroende. Vad har du gjort idag som fått dig att må bra eller bli glad? Något du är tacksam för?

Klokheter från Olga

Jag följer Olga både i hennes blogg, twitter och på fejjan. Men framförallt det sistnämnda här: http://www.facebook.com/MammaFitness. Ville bara dela med mig utav några av klokheterna som jag tog till mig.

"En sak är att gå ner men hur MÅR man under denna tid? Är det värt att ligga så pass lågt kalorimässigt att allt verkar vara som i dimman ? vara letargisk? irriterad? sur? hungrig?trött? med ihåliga kinder? Hur länge orkar man hålla på så här? Låt mig gissa: inte länge-och risken är stor att man hamnar i frossa-tillstånd tills man kräks. Inte alls ovanligt. OCH så börjar man om från början. Är man dum eller vad? Halva livet går åt eländet. Varför inte ta det liiite lugnare? Låt det ta lite längre tid men livskvalitén blir ju så mycket bättre- och även humöret. Man behöver inte alltid ligga med 1000 kal i underskott-varför ta i ? D et vanligaste är 500 kal men ibland blir även det för mycket- ligg på minus 300 då. Hitta det som passar och utgå ifrån hur du MÅR. Livet är för kort…