Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från september 11, 2013

Dagens "må bra"

Tacksam för/saker som fått mig att må bra och bli glad under dagen:
Att jag blev bankad imorse - okej kanske inte så glad för det just idag men för att på sikt kommer jag må bra när den fördömda hälen är läkt.Åter igen härligt och soligt höstväder - NJUT people!!!Makens hjälp med nya hörlurar till mobilen så jag kan lyssna på "mentala skivan".Att mitt gigantiska myggbett i knävecket verkar ha slutat klia...Functional Toning passet på Actic och snickesnacket med Helen, Sofia, Camilla och Rebeca. Vad har du gjort idag som fått dig att må bra eller bli glad? Något du är tacksam för?

Kan vi prata cykling?

Halloj fatta att jag är inne på min 7:de vecka som cykelpendlare! Tror både jag och maken är lika förvånad varje dag han frågar om jag ska cykla idag :-) Men vet ni vad jag är hooked men lite orolig för vädret som kommer. Jag menar hur länge kan man ha sådan tur att det bara ösregnat en gång när jag var ute? För eller senare slår den skånska hösten till och det kommer inte bli lättcyklat på slätten om man säger så.
Fast ändå på något sätt så nojar jag mindre och mindre om det. Tänker hellre frisk luft, benträning, lungorna får jobba, jag sparar på miljön. Och det är ju bara vatten liksom - jag får byta om på jobb, sminka mig på jobb, fixa håret där helt enkelt. På vägen hem är det ju strunt samma. Igår förberedde jag mig dock genom att köpa ett överdrag till ryggan. Väldans praktiskt för det är även i reflexmaterial. Det gäller att synas där ute!
Passade även på att köpa handskar för nu börjar det bli lite kyligare på morgonen. Hade ett par i XS/S innan men de är för små. Sömmarna sk…