Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från september 14, 2013

YES så jäkla gött!

Imorse klev jag upp för att köra styrka på gymmet innan kettlebellscirkeln. Alltså det är så mitt rätta element. JAG ÄLSKAR GYMMET OCH STYRKETRÄNING!!! Första kvarten var jag helt själv i gymmet sedan började det trilla in lite folk. Men gjorde inget för allt flöt på och jag behövde aldrig vänta på något utan kunde bara köra på. Så jäkla gött och nä jag kommer aldrig bli den snabbaste, mest explosiva eller en löpare. Men jag är stark, envis, uthållig och seg. Det är bland olika styrkeövningar, maskinerna och hantlarna så jag kommer mest till min rätta.

Cyklade till Studio S så lite uppvärmd sedan kör jag min serie med pinnen för att få upp rörligheten och väcka kroppen. Efter det kör jag igenom hela kroppen i olika övningar antingen med egna kroppsvikten, hantlar, maskiner eller kettlebellsen. Tufft, tungt, svettigt och jag älskar varje sekund. This is it liksom! Dock blev kettlebellspasset inställt :-( Folk har inte riktigt hittat tillbaka till gymmet efter sommaren här i Hjärup så d…

Klassikern

Alltså om du missat detta måste du se det här: http://www.svt.se/en-klassiker/. Och jag säger bara - Anders!!! Vilken hjälte och min nya idol - tänk dig Vansbrosimning på 3 km på 50 min i strömt vatten? Jag fixar knappt en km i en pool på den tiden... Dock i avsnitt 3 kommer skämskudden fram i och med Lennarts inträde i serien- varför måste det alltid in någon form av lyteskomik???