Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från september 15, 2013

Dagens "må bra"

Tacksam för/saker som fått mig att må bra och bli glad under dagen:
Alltså det satt väldigt långt inne idag när klockan ringde 8.30 men jag kom upp efter dansekvällen och till Lomma Utmaningen. Tjoho vilket kul pass!!!!Äggmackor till lunch med en kopp go teMakens kramar - är så glad och tacksam att jag har honom!!!Att allt är på banan inför kommande vecka som blir lite hektisk - äggen kokta, träningskläder (och andra kläder) är tvättade, plockat undan i huset, träningsväskan packad inför imorgon, har börjat förbereda tisdagens kettlebellspass och lite till :-) Vad har du gjort idag som fått dig att må bra eller bli glad? Något du är tacksam för?

Mitt rätta element!

Kan bero på att foten äntligen samarbetar (plus svansen, knäna och höger axel funkar i de flesta övningar - inte lätt med en reservdelskropp :-)) men just nu har jag en så härlig känsla med min träning. Jag fick till ett riktigt bra kettlebellspass hemma i torsdags, mycket att tänka på men utvecklande PT-pass i fredags, tung styrka igår i gymmet plus lite flow på löpbandet och så dagens svettiga men kuliga Utmanings-pass i Lomma. Kan också beror på att jag sköta maten väldigt bra denna vecka så magen är inte uppblåst och jag känner mig mer lättrörlig :-)

Trots grusiga ögon imorse så infann jag mig på dagens pass kl 9.30. Och när det väl satte igång så glömdes tröttheten bort och jag hade bara ett stort leende på läpparna. Efter uppvärmning så var det 24 reptitionsupplägget som jag nämnt tidigare. Det är 5 övningar som man gör 24 gånger. Dagens var (obs mina egna påhittade namn): 24 st "knäböj med hopp", 24 st "ligg på magen lyft benen och vifta med armarna", 24 st …

Gårdagens "må bra"

Tacksam för/saker som fått mig att må bra och bli glad under dagen igår:
Dagens gympasset - I love it! Tillbaka på de gamla vikter och nu jäklar ska de höjas!Dagens stegjagande på löpbandet. Kunde gå på hela foten, huden höll och jag var uppe och nosade på 6:an vilket inte skett detta året pga hälen.Mumsig lunch även om det var gårdagens repris dvs omelett med sallad. Men allt var så där perfekt tillagat :-)God middag i underbart sällskap80/90-tals kväll på Jägers - dansade och träffade gamla vänner! Vad har du gjort idag som fått dig att må bra eller bli glad? Något du är tacksam för?

Hejarklacken!

"Fick" denna bilden utav värsta bästa hejarklacksledaren Lotta på fejjan i veckan. Kan behövas en dag som denna då kärringen blivit för gammal för fest och kommer känna sug hela dagen... Nu iväg till träningen i Lomma - gäsp!