Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från september 22, 2013

Dagens "må bra"

Tacksam för/saker som fått mig att må bra och bli glad under dagen:
Lomma Utmaningen - bästa starten på söndagen!!! Svettigt men ack så roligt och jag mår så himla bra utav träning!!!Mina shoppingfynd - spännande med spinningskor :-)Jag är tacksam att vi har ekonomin för alla mina shoppingfynd...Mys i soffan med makenAtt jag hunnit fixa i kapp hemma, planera kommande träning och mat, svarat på kommentarer i bloggen och i andra forumFriska luften - så skönt ute!God kvällsmat med nytt kycklingrecept! Vad har du gjort idag som fått dig att må bra eller bli glad? Något du är tacksam för?

Titta här!

Numera handlas det så mycket mer träningskläder, träningsutrustning och cykeltillbehör än vanliga kläder. Fats jag borde hitta nya vanliga byxor och kängor... Får väl på det i nästa rundan men jag är väldans nöjd med mina senaste fynd. Smidigt också att ha 20% på Intersport Nova för att man är instruktör - tack så mycket! Det bidde nya träningsbyxor från Nike som är välbehövligt för jag behöver rensa ut i träningsgarderoben, fin rosa väska från Röhnisch, regnställ till cykelpendling (jag hittade!) och voila spinningskor. Hoppas de kommer att funka. Svårt att veta när man aldrig haft tidigare och Rebeca jag litar på dig för hjälp med det tekniska :-)
Titta så fina...
Kunde ju inte låta denna stanna helt ensam i butiken heller? 
4 par byxor och tror mig dessa behöver jag verkligen! 
Voila regnställ. Passar hyfsat och jag hoppas det funkar.

Svettig men rolig utmaning!

Söndag och dags för utmaningen i Lomma. Vi är inne på fjärde veckan med sex stycken kvar. Och för varje vecka tycker jag det är roligare och roligare. Beror nog främst på att foten är med mig nu för tiden än när vi började :-) Det är svettigt som tusan för det är fullt ös i en timme. 24-konceptet idag bestod utav åter igen 5 övningar som vi gör 24 reps av - varv efter varv. 
Idag blev det 7 varv och vi gjorde dem tillsammans vilket jag tyckte blev väldigt bra. Så slipper man känna sig utanför när man själv har 10 kvar och de andra är klara. Även om jag misstänker att en del maskar dvs hur sjutton kan jag vara först på en övning men vara sist att slutföra? Visserligen jag är noga med tekniken och jag vill verkligen få ut allt men så sölig är jag fasiken inte...
Efter uppvärmning så bestod dagens övningar utav (med vissa egna påhittenamn):  "Res dig upp": stå rakt upp och ner med händerna uppsträckta mot taket - lägg dig ner raklång på rygg - res dig igen (puh jobbig och det e…

4Good eventet

I onsdags var jag ju på äventyr i Malmö. Nämligen på 4Goods event på Palladium. Förresten är du inte medlem i 4Good tycker jag du ska gå med för det är helt gratis. Plus att jag kan varmt rekommendera dessa kvällar de arrangerar. Alltid väldigt inspirerande och peppande! Planerar redan att gå på nästa event den 13 november. Främst för att jag är nyfiken på Mia Törnblom. Men åter till eventet i onsdags.
Det var fyra verkligen inspirerande, peppande, sprudlande, coola, härliga, proffsiga kvinnor som tog scenen med stormsteg. Många glada skratt blev det. Men även eftertanke och lite tårfyllt rysande att höra eller se vissa utav storiesarna. Fast det jag tog med mig allra mest var peppen, att allt är möjligt, våga hoppa, ta hand om dig både till kropp och själ, varför kan inte jag, engagemanget när man brinner för något, att inte begränsa sig utan våga drömma att allt är möjligt!
Först ut var Kristin Kaspersen som verkar vara en så härlig och varm person. Kristin pratade om sin väg till …