Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från oktober 2, 2013

Dagens "må bra"

Tacksam för/saker som fått mig att må bra och bli glad under dagen:
Tända ljus och att drömma mig bort i låganPrassliga höstlöv i fina färgerFrisk skön luft - nu mår mina lungor som bäst!Att ha maten planerad och förbered. Idag bidde det grötfrukost plus ägg, ett prottebar, hemmalagad kyckling med ris och sallad till lunch, melliskvarg med bär, ägg innan träning och omelett med halloumi efteråt.Genomgång utav bloggen inför 9 månaders utvärderingen imorgon...Pussa på makenAtt ta sig tiden för 3 djupa andetag och tänka på att verkligen andasKettlebellsdeltagare man stötter på som hejar glatt på stan och säger ses nästa vecka :-)Planering utav söndagsbrunch för en favorit gubbe...Att jag kom iväg till Lommaträningen fast jag 100 ggr hellre ville sitta i soffan hemma och käka pizza... Vad har du gjort idag som fått dig att må bra eller bli glad? Något du är tacksam för?

Har du en hinklista?

Läste i senaste Topphälsa om "Så blir ditt livs dröm verklighet" och om att göra sin egna bucket list. Har ju stött på uttrycket en hel del gånger tidigare och kanske fantiserat lite lätt över en egen lista. Härom morgonen tog jag faktiskt penna och block och satte mig ner för att fundera. Vad vill jag egentligen ha på min hinklista?

Kom fram till en massa upplevelser, känslor och hur vill jag leva livet-tankar. Är inte klar med tänkandet men en del saker som poppade upp var:

lära mig att busvisslaklara av min kettlebellscertifiering köra snötskoterleva ett aktivt och hälsosamt liv som får mig att må bragå matlagningskurs(er)lära mig (igen man åkte ju när man var en minimänniska) att åka längskidorbila genom USAfler "äventyrsresor" a la Jordanien och Skottland - jag vill upptäcka världen!bli en lugnare själ och njuta här och nuanlita en personal shopper/styliståka på cykelsemestervandra i Sverige och alpernata 100 kilo i marklyftåka luftballongstadsweekendresor till…

Nya kängor hittade jag minsann

I måndags innan gruppträffen på Itrim hann jag inom några skoaffärer för jag var ju på jakt efter ett par nya kängor. Med lagom klack för hälen och så dämpad som möjligt. Inte ett lätt uppdrag ska jag säga för många är stenhårda i sulorna. Plus att jag vill ju att de ska vara lite coola och passa till det mesta. Hittade dessa och kände direkt att de skulle nog funka. Okej inte att jaga steg men att se lite fin ut i :-)
Och titta vad jag upptäckte när jag kom hem - en fjäril på lådan!!!
Inte lätt att fota svart men detta får duga
Kom med ett redan litet slitet utseende. Bra där då behöver jag ju inte putsa för de ska se ut så...