Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från oktober 3, 2013

Dagens "må bra"

Tacksam för/saker som fått mig att må bra och bli glad under dagen:
9 månaders utvärderingen med coach Therese som sa att det var en ära att få följa min resa - gulle!Itrim-Alice kommentar att "jag var så fin"Att jag lyssnade på min kropp idag för kände mig lite sliten igår och imorse lite "på väg att bli sjuk" känsla. Därför tog jag en lång varm dusch, valde outfit med omsorg (är det bara jag som tycker att man känner sig helt plötsligt frisk om man har värsta outfiten på sig?), tog bilen till jobb och boostade med massa grönt, lax och en fruktjuice på apelsin, mango, äpple och ingefära till lunch. Tidigt i säng ikväll står på schemat!Fnissig eftermiddagsmellis med kollegan CharlotteAtt jag känner mig fin idag i svart kjol, nya kängor, ny jacka, paljetter på koftan. Kjolen by the way har hängt i garderoben i två 2 år med prislappen kvar. Varit tajt men nu lös i midjan, perfekt om rumpan/lår och himla bekväm fast samtidigt klädd.Ingen cykling idag och det var tur fö…

9 månader - nästan som en bebis!

Imorse var jag på 9 månaders utvärdering med coach Therese på Itrim. Som gruppträffskompisen Åsa uttryckte sig i måndags - det är ju som en hel bebis :-) Fast istället för att få en har jag loosat "graviditetskilona"... Och ja 9 månader är ju rätt lång tid men ändå inte på något sätt fast januari känns väldigt avlägset nu. Snart januari igen ju men det väntar vi lite med va?

Jag har ju dokumenterat min start, 3 månader och 6 månader här i bloggen så då är det väl only far att också ta en 9 månaders utvärdering. Och det var väldigt nyttigt för mig att gå igenom in dagbok/bloggen för man glömmer så fort. Visserligen både bra och dåligt men reflektion är nyttigt och ger lite perspektiv. Att nej jag har inte nått mitt mål på 70 kilo men yikes vad mycket annat som har hänt. Jag är ju jäkligt grym faktiskt :-)

Så vad har hänt de senaste 3 månaderna egentligen? Himla mycket och här kommer en lång lista på saker som jag gjort/förbättrat/reflekterat över/you name it:
Har haft min mest…