Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från oktober 7, 2013

Dagens "må bra"

Tacksam för/saker som fått mig att må bra och bli glad under dagen:
Sara Rönnes podcastar - denna kvinnan är så klok och vacker!!! En av mina förebilder!Frisörbesök - bort med massa hår och det gråa :-)Kollegan Louises omtanke och prat om the sugar incident - tack för alla våra prat Louise!Beslutet om instruerandet och att tagga ner...Mail från finaste och underbaraste Malou! Blev så glad, rörd, tårögd - allt! Saknar dig i mitt liv!!!Vacker röd solnedgång på vägen hem Vad har du gjort idag som fått dig att må bra eller bli glad? Något du är tacksam för?

Ta det lugnt!

En sak jag har reflekterat över i helgen på soffan, utöver hur öm jag är i rumpan efter allt sittande/halvliggande, är att nu är det dags att tagga ner lite. De sista veckorna har bara tempot ökat och det funkar inte. När jag t.ex. inte går och lägger mig i tid och får den sömn jag behöver (och jag behöver mycket) så funkar det inte. Eller när jag inte får tid till ro och eftertanke eller när det är fullt ös varje kväll med aktiviteter då dröjer det inte länge innan kosten tullas på... Och den där ytliga andningen sätter in, klumpen i magen och stressen att hinna med allt - örk!!!

Jag måste prioritera mig själv först och främst annars går det utför. Och jag vill inte må så utan väljer att lyssna på kroppen och bromsa i tid. Det har jag inte alltid gjort men numera så är detta prio 1 för mig. Jag väljer att prioritera mig själv och hur jag mår. Allt annat kan stå tillbaka. Så när jag känner att allt snurrar fortare då gäller det att sätta sig ner och börja prioritera. Vad är viktigt? V…