Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från oktober 11, 2013

Dagens "må bra"

Tacksam för/saker som fått mig att må bra och bli glad under dagen:
Morgonpasset med PT-Katarina och att jag faktiskt utvecklas...Dagens e-handelsworkshop på jobb - tjoho vad intressant!Cykling idag igen and she is back :-)Att denna bloggerska genomfört sitt första hela yogapass och dessutom i bastuvärme. Och vet ni vad - I liked it a lot!!!En okänd kvinna utanför Coop som beundrade min fina rosa cykelVäldans bra matdag!Och att jag överraskades på jobb med en 40-års present (fniss fyller 41 om 2½ månad but hey bättre sent än... Tack så mycket! Vad har du gjort idag som fått dig att må bra eller bli glad? Något du är tacksam för?

Ooohhh JAAA!!!

Fredag och då vet vi alla vad som händer... Morgonpass med PT-Katarina och veckans tuffaste pass. Idag var inget undantag. Fast det kuliga är att jag känner/ser min egna utveckling. Om jag var stel som ett kassaskåp i början så är jag kanske som en kassaskrin nu if you get the picture...

Nämnde det till Katarina dvs att det känns som jag är rörligare idag även om jag har en bit kvar. Helt spontant utbrast hon bara Oooohhhh JAAA!!! Ni vet när en människa inte ens tänker en sekund utan bara svarar direkt från hjärtat. Fniss jag bröt ihop i ett skrattanfall och kunde inte låta bli att retades lite med henne att jisses vad illa det måste ha varit innan :-)

Mot slutet i passet var det där knäböjen och det tar sig. Nu har jag fått kläm på bäckenet, andningen och magen. Idag är det där bröstet upp, att inte behöva korrigera mellan utan bara mata på och hälarna i marken som fick sig en duvning. Men snart så kanske det släpper. Heja mig!

Ikväll så är tanke att det där yogapasset som inte blev …