Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från oktober 13, 2013

Dagens "må bra"

Tacksam för/saker som fått mig att må bra och bli glad under dagen:
Utmanings-passet i Lomma - tjoho jag är bäst!Liten promenix med maken och hittade prästkragar och vallmo - hallå den 13 oktober?Korvfrossa på gårdagens rester :-)Te-och filmmys i soffan med blixtrar och dunder utanför Vad har du gjort idag som fått dig att må bra eller bli glad? Något du är tacksam för?

Oktoberfest vart det ju!

Igår hade vi ju lite gäster och kvällen var inspirerad utav Oktoberfest för det är ju ändå den månaden. Och de flesta tycker ju ändå om korv och öl :-) Vi gjorde det väldans enkelt för oss och beställde i princip allt ifrån Korvhuset i Lund. Helt ärligt hade nog ingredienserna kostar minst lika mycket om inte mer i affären och då hade jag fått laga allt från scratch. Och speciellt när Korvhuset håller en sådan hög kvalité på sin mat. Vad säger ni t.ex. om korv från Halland med 99% kött... Plus outstanding service och hjälp får man utav personalen!!!
Fast lärdom till nästa gång vilket är om 2 veckor är beställ mindre mat :-) Igår bjöds det på 5 olika korvar som maken grillat, potatissallad, potatismos, korvbröd, karamelliserad lök, räksallad, cole slaw, surkål, lingonsylt, syltlök, bostongurka, rostad lök, ketchup, olika senaper och jag tror det var allt :-) Fast gästerna var duktiga på att äta kommer vi nog äta korv till nästa Oktoberfest känns det som... Och då skickade vi ändå med …

Dagens brottarmatta!

När klockan ringde imorse så vart jag väl inte piggast i stan men jag kom upp. För på söndagar väntar ju brottarklubbens lokal på mig. På med träningskläderna som redan låg framme (gäller att förbereda sig så man kan sova så länge som möjligt...) och lite frukost. In med väskan och iväg till Lomma. På plats i god tid och hann vakna till lite. Sedan satte dagens Utmanings-pass igång. Idag var det dags för pass 7 och bara 3 kvar... Dagens instruktörer Annette och Jeanette. Alltid lika härligt glad och peppande!

Jag gillade verkligen dagens pass. Efter uppvärmningen så var det som vanligt 5 övningar som ska göras om 24 repetitioner. Idag varvades 5 styrkeövningar med lite puls och flås. Jättebra upplägg tyckte jag och att vi gjorde övningarna tillsammans till bra musik. Om jag kommer ihåg rätt så var det: magövning 1 (raka/nedre) 24 reps, löpning fram och tillbaka ett par rundor, magövning 2 (sidorna) 24 reps, sidskutt fram och tillbaka ett par rundor, rygglyft 24 reps, jämnfota hopp (bl…

Gårdagens "må bra"

Tacksam för/saker som fått mig att må bra och bli glad under dagen:
Min kropp är med mig och jag fick till ett riktigt bra styrkepass i gymmet plus mina steg igårFick värsta bästa berömmet utav en ny kettlebellsdeltagare - oj så glad jag blev!3 hekto violte - missbruket kan fortsätta...Kvällens middagsbjudning med god mat och glada skratt Vad har du gjort idag som fått dig att må bra eller bli glad? Något du är tacksam för?