Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från oktober 14, 2013

Dagens "må bra"

Tacksam för/saker som fått mig att må bra och bli glad under dagen:
Cykla (en del utav det) tillsammans med maken till jobb och se solen bryta igenom värsta dimmanSkön luft, fina löv och sol på näsan under lunchpromenadenAtt jag vågar testa ny mat såsom tex en afrikansk gryta från Spoons - hade aldrig hänt för ett år sedan! Heja jag! Och ja den vart god.Att maken och jag tog ett "modigt" beslut i helgen som vi funderat på ett tag men inte riktigt vågat... Enkelt uttryckt en 10-årig tradition går i graven till fördel för annat skoj :-)Gruppträffen på Itrim och mina Itrim-kompisarFin måne höll mig sällskap på vägen hem - extra cykelljus liksom Vad har du gjort idag som fått dig att må bra eller bli glad? Något du är tacksam för?

Jag har blivit en snobb...

Alltså i början på året hade denna bloggerskan inga problem att drick påste (och det gör jag fortfarande) och hade ingen uppskattning för de finare smakerna vad det gällde sådana där löv. Sen bestämde jag mig ju för att te skulle bli mitt nya mys istället för socker. Hade blivit både bra upplevelse (läs utvecklat violteberoende) och mindre bra (läs konstiga gröna teer eller choklad/chili - sticks ju på tungan). Har dock kommit fram till att jag främst gillar svarta teer med en tydlig smak tex en frukt (exempel smultron, viol) men även gröna teer med yoghurt-hint eller lite mildare (miss saigon, viol/yoghurt).
I lördags kom jag äntligen iväg till Seaside Deli i Lomma för inköp utav mer violte. Har ju fattas mig de senaste tiden och life isn´t just the same. Därför tog jag 3 hekto på direkten utav Violette & Pétales (fancy...)! Köpte även ett svart te med apelsin/mandel/persika (Secret de Shéhérazade). Väldigt lyckat det med! Lärde mig igår att tydligen är dessa finsmakarteer från …