Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från oktober 18, 2013

Dagens "må bra"

Tacksam för/saker som fått mig att må bra och bli glad under dagen:
Att jag kom upp ur sängen idag för jisses vad den vart gosig!Dagens PT-pass och att knäböjsslitet börjar visa resultat...Sol på näsan och blå himmel på dagens lunchpromenadMatintaget på banan igen - portionsstorlekarna har bara ökat och ökat den senaste tiden. Vågen pekar rakt upp och det där Projekt Tina i Toppform är mer och mer Projekt Tina i Dalform :-(Att jag idag klarat av att inte äta upp min känslor. Helt klart att jag blir inte mer hungrig pga träningen. Jag blir mer hungrig utav stress och känslor i uppror...Mitt livs andra hot yogapass. Lite trångt på passet men jag lyckas till sist ignorera det och komma in i flow. Vad har du gjort idag som fått dig att må bra eller bli glad? Något du är tacksam för?

Är jag yoga-frälst?

Jag testade ju yoga på riktigt för först gången i mitt liv förra fredagen. Nämligen hot sådan på detta stället i Lund. Och vet ni vad I like it and I liked it a lot! Lite tufft med värmen först men sen var det så skönt för en frusen bloggerska. Avslappnad stämning där vissa var mer avancerade än mig i positionerna och andra lite mindre dvs jag kände mig hemma.

Likaså inga positioner där man ska luta sig på svanskotan i en kvart och där jag måste hitta på något själv. Gillade även att instruktören gick runt och pratade och hjälpte till istället för att visa värsta övningen längst fram som en annan kan ha hopp om att kunna efter 25 års yogande. Istället sa hon positionerna och så apade jag efter de andra.

Avslappnat helt enkelt och jag kunde vara i min lilla bubbla. Svettades som tusan, lite jobbigt med andningen ibland och framför allt vilken känsla efteråt!!! Så lugn och skön i kroppen och knoppen. Maken tyckte jag kunde göra det där varje kväll så fick han lite lugn och ro :-)

Köpte …