Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från oktober 22, 2013

Dagens "må bra"

Tacksam för/saker som fått mig att må bra och bli glad under dagen:
Att jag var utsövd när klockan ringde 06 imorseAtt dagens goda gärning var avklarad redan 07.30 :-)Frukostseminarium imorse och jag motstod de goda frukostmackorna som lockadeDagens lunch - den urgoda laxsalladen från Juice-Up!!!Att jag kom ihåg att slänga soppåsen med kycklingrester imorse så det inte gosade till sig i husvärmen över dagen - bra där Jensen!Kvällens kettlebellspass med grymma deltagareSol på näsan under lunchpromenadenStressfri dag ger lugn i själen Vad har du gjort idag som fått dig att må bra eller bli glad? Något du är tacksam för?

En klok kvinna och en klok man

Härom veckan så lyssnade jag på en pod från Träningsglädje TALKS som jag kan varmt rekommendera (ja all poddar från Sara!). Just denna podden heter "Varför är det så svårt med hälsa?" Och den gav mig några tankeställare. Som just nu bearbetas i huvudet och i hemläxan till nästa gruppträff på Itrim. Men mer om det vid ett annat tillfälle.

Det jag vill komma till är att i just denna podden så gästade en kvinna vid namn Ann-Sofie Forsmark vars blogg jag missat. Men inte nu längre :-) Och i ett av hennes inlägg skrev hon om sin nya coach vars namn är Tim Waggoner. Som ni nog förstått vid detta laget så är inte löpning mitt främsta träningsval men jag förstår att det kan vara lockande. Och när man lyssnar på denna mannen blir man ju lite småkär. Framför allt i hans klokhet och uttryck. 
Så ta chansen att a) lyssna på Sara b) följ Ann-Sofies blogg som verkar ha ett drömjobb... och c) klicka på videon nedan och lyssna på vad som sägs - verkligen lyssna! Ord som framför allt fastnad…