Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från oktober 27, 2013

Dagens "må bra"

Tacksam för/saker som fått mig att må bra och bli glad under dagen:
Njuter av de underbara blommorna, höstkransen, ljuslyktorna som vi fick utav våra fina vänner igårDagens träningspass i Lomma och min löpningAtt jag just nu är i ett sådant "mat-flow" - lugn i kroppen och knoppenMys i soffan med te och makenAtt jag gjort min hemläxa till morgondagens Itrim-träffAtt Anna gav mig en duschkräm som luktade jättegott Vad har du gjort idag som fått dig att må bra eller bli glad? Något du är tacksam för?

Bjuda på sig själv...

Okej säger man A får man säga B eller? Igår visade jag ju upp min Oktoberfest-klänning och peruk på Instagram och Fejjan. Inte mer än rätt att visa outfiten på bloggerskan... Håll i hatten here we go!
Ja den där telefonen är alltid nåbar för en koll...
Värdparet :-)

Från psykbryt till bästbryt!

Nästsista passet i Utmaningen i Lomma imorse och som vanligt håller vi till i brottarklubben. Först går instruktörerna igenom dagens övningar vilket idag var 5 styrkeövningar och sedan löpintervaller. Brukar bäva lite för den genomgången för jag hoppas varje gång att jag inte ska behöva modifiera något utan faktiskt vara med som vem som helst. Är väl därför jag tycker mina gympass är så kulig för jag kör helt och hållet från mig själv. Känner mig stark även om jag utmanar mig själv så samlar jag självförtroendepoängen där.
Fast åter till dagens pass. Som vanligt 24 reps av varje övning och sedan nästa. Första övningen var fällkniven (vilken jag gör med benen rakt upp i luften och möter med armar/handflator dvs jag låter överkroppen ligga kvar i marken för att skona svanskotan) - rulla runt gör rygglyft - rulla runt gör fällkniven. Andra övningen var smala armhävningar - okej det kan jag! So far so good men sen började det... Tredje övningar var i par - rygg mot rygg och gå ner i knäb…

Gårdagens "må bra"

Tacksam för/saker som fått mig att må bra och bli glad under dagen:
Mysig frukost med makenAtt trots festligheter höll jag mig till mitt planerade matintag - heja mig!En väldigt trevligt kväll med goda vänner med massa goda skratt. Maken och jag sa att det var den trevligaste kväll med vänner på länge så detta måste vi göra om! Tack gänget utav gamla och nya vänner!!!Skön promenad med maken runt området då vi fick se typ 200 gäss på åkern - mäktigt!Att jag vilade från träning för kroppen behövde återhämta sig Vad har du gjort idag som fått dig att må bra eller bli glad? Något du är tacksam för?