Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från oktober 28, 2013

Dagens "må bra"

Tacksam för/saker som fått mig att må bra och bli glad under dagen:
Mitt gympass imorse - heja Jensen!Att jag tillsammans med en annan kille kunde hjälpa en farbror som vällt med sin elrullstol stackarnFint pepp på fejjan - tack Anna!Att maken och jag firar 2 år i världens finaste hus idagMassa hudvårdstips på mitt blogginlägg om ekologisk hudvård - tackar!Att jag hann ut en runda i friska luften innan stormen tom lite sol på näsan om än blåsig :-) Vad har du gjort idag som fått dig att må bra eller bli glad? Något du är tacksam för?

Nästa bok

Då har jag nästa Bokklubbs bok i min hand. Någon som har läst den?

Ekologisk hudvård anyone?

Är det någon där ute som förstår sig på det där med ekologiskt och hudvård som kan tipsa mig? Inte nog med att det inte är lätt att hålla koll på maten så är det ju samma djungel i hygienvärlden känns det som. Det enda som alla skriker om - inga parabener. Nä men vad mera då? För jag har nämligen funderat på detta ett tag men inte kommit till skott förrän nu.

Men ni kan tro det har legat och gnagt ett tag in the back of my mind... Huden kroppens största organ som suger åt sig allt. Jag menar du har ju läkemedel du bara ska smörja på huden och så voila. Borde jag då inte kanske kolla upp vilka produkter jag använder varje dag istället för att rödbetan jag äter en gång varannan vecka är ekologisk?

Som handlingens kvinna (bokstavligen eftersom jag även är en shoppingexpert :-) har jag nu shoppat lite och tänkte byta ut steg för steg. Fast vilka märke gäller och vilken information ska man lita på? Plus att jag vill faktiskt fortfarande lukta gott... Har ju fått en del prover och produkter…