Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från november 1, 2013

Dagens "må bra"

Tacksam för/saker som fått mig att må bra och bli glad under dagen:
PT-passet imorse och mina framsteg - hårt arbete ger resultat!Kort dag på jobbet pga AllhelgonaAtt jag inte rörde surdegsbrödet på Rotary-lunchenMysekväll med maken bl.a. hemmagjord pizza på Santa Maria (blev gott) och film Vad har du gjort idag som fått dig att må bra eller bli glad? Något du är tacksam för?

Plankan - the movie

Här kommer planke-filmerna från dagens PT-pass. Men jisses vad det där nylagda trägolvet är halt. Får nog ha mattan under fötterna nästa gång för de bara glider längre och längre bak... Fast nu är det bara att öva på de där plankorna. Just sidoplankan är ju så där coolt att kunna och I am getting there. Som alltid får väl nöta, nöta, nöta för inget är omöjligt. Man får bara ge sig fasiken på att man ska klara det och ha tålamod.

Gående plankan - hyfsad och med matta nästa gång under fötterna så kanske jag kan hålla det ännu bättre


Sidoplanka - nog första gången i mitt liv som jag testade denna variant :-)


Sidoplanka - blooper... Vinglig Jensen :-)


Och här kommer lite filmer från förra året. Lite framsteg eller vad säger ni?

Sidoplanka - sep 2012


Gående planka (visserligen TRX men det blev knäna rätt snabbt...)

Hårt arbete ger resultat!

Varje fredag typ 07.15 ifrågasätter jag mig själv starkt. Varför övar jag på den där rörligheten med PT-Katarina? Det är ju så jobbigt, gör ontskönt och jag känner mig som en elefant. Kan vi inte göra något kul istället som en full fart pass där svetten stänker... Men innerst inne vet jag att om jag inte gör detta så kan jag inte heller göra det där full fart passet med kvalité. Till exempel djupa utfall som faktiskt tar på musklerna och inget lite fjuttande steg. Eller en sidoplanka som håller måttet istället för att göra något som mest liknar en döende krabba.
Och nu börjar jag ser ljuset. Nej jag har långt kvar och det är bara att fortsätta kämpa. Fast vad jag menar är att nu börjar jag se en utdelning på allt det där nötandet. Speciellt när PT-Katarina tar foto eller filma hur det såg ut när vi början och dagens status. Shot jag har ju blivit mycket rörligare och idag sa hon att snart kan jag tom gå ner i en riktig spagat. Ehh ja det vet jag inte riktigt :-) Förra veckan så togs …

Senaste boxen

Häromdagen hämtade jag den senaste Natrualboxen. Innehållet bestod utav kroppslotion, handcreme som luktar underbart, flapjacks, någon energidricka och nya bär :-) Har du testat någon av dessa?