Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från november 3, 2013

Dagens "må bra"

Tacksam för/saker som fått mig att må bra och bli glad under dagen:
Mitt resultat på fystestet i Lomma imorse - jag är bäst!Kort men skön promenad i dagsljus för att tanka D-vitaminFått undan lite här hemma som tvätt, blommor m.m.Slapp i soffanEtt Secret Eater avsnittÄnnu en himla bra matdag till historien i ShapeUp Club - heja, heja, heja!!! Vad har du gjort idag som fått dig att må bra eller bli glad? Något du är tacksam för?

Utmaningen är avslutad!

Idag var det tioende och sista passet i Utmaningen i Lomma som påbörjades den 1 sep. Detta betydde också fystest dvs samma övningar som vi gjorde första gången skulle nu genomföras igen för att se om vi förbättras oss något. Och as usual när det gäller fysiska tester så är denna motvillig. Funderade på att strunta i det men sen är jag ju så jäkla envis och tur är väl det. Tänkte att jaja strunt samma - se det som ett träningspass så får det bli som det blir. Sen som vanligt så taggar jag till när det väl är dags :-)

Efter uppvärmning så var det dags. Fick teama upp med coach Kenneth eftersom vi var udda par. Yikes då måste man skärpa sig ju :-) Och ni kan tro att bloggerska gav allt. Har tom bevis... Brännmärke på båda armbågarna efter brottarmattan från plankan och en sträckning i höger framsida utav låret efter knäuppdrag och löpning. Så jag kan stolt säga att jag gav järnet och jag är himla stolt över mitt resultat!

Mest stolt är jag nog över att övningarna denna gången utfördes me…